Odbojka

Zabilježili dvije pobjede

Izabranici Prebiračevića šesti na Trofeju Beograda

Muška pionirska odbojkaška reprezentacija Crne Gore zauzela je šesto mjesto na 58. “Trofeju Beograda”, tradicionalnom majskom turniru za najmlađe kategorije.

Izabranici Prebiračevića šesti na Trofeju Beograda Foto: OSCG
Portal AnalitikaIzvor

Izabranici Darka Prebiračevića odigrali su šest mečeva i zabilježili dvije pobjede i četiri poraza u sklopu priprema za Balkansko prvenstvo i Evropsko prvenstvo. 

“Mislim da je negdje glavni utisak poslije ovog odigranog turnira to da smo odigrali šest za nas jako, jako važnih utakmica. Ono što mi je drago jeste da smo u odnosu na prvu utakmicu, posljednju završili pobjedom i to možda protiv ekipe koja je u tom momentu bila bolja od nas i koja se našla na podijumu, što je znak da smo iz utakmice u utakmicu napredovali i igrali bolje i da imamo čemu da se nadamo u narednom periodu uz dobar rad“, kazao je Prebiračević. 

Naglasio je “da dvije pobjede od šest mečeva nijesu rezultat kojim mogu da se pohvale”.

„Ali u odnosu na to koga smo imali za protivnike i koliko je u ovom momentu bilo reprezentativaca Srbije koji su, ako ništa drugo, stariji od većine naše ekipe, ja lično mogu da budem zadovoljan. Još jedna stvar koju ću uvijek naglasiti, koja je važna, jeste da su se momci ponašali onako kako bi trebalo, bili su vrlo motivisani na svakoj utakmici, svaki od njih je dao maksimalan doprinos i sa jako dobrim utiskom se vraćamo u Crnu Goru“, zaključio je.

U konkurenciji kadetkinja, selekcija Podgorice je zauzela 11. mjesto, Tivat je bio 13. a selekcija Bara je završila na 15. mjestu. U konkurenciji pionirki, Budva je zauzela 7. mjesto

Portal Analitika