Politika

"Poslanici vode računa o partijskim a ne državnim interesima"

Ivanović: Crna Gora je talac obesmišljavanja njenih institucija

Sinoćnja rasprava u Skupštini Crne Gore, bez obzira na njen ishod, po ko zna koji put, u posljednjih nekoliko mjeseci, potvrđuje da je Crna Gora talac potpunog obesmišljavanje njenih najvažnijih institucij, poručio je član Pokreta Evropa sad Filip Ivanović.

Ivanović: Crna Gora je talac obesmišljavanja njenih institucija Foto: Pokret Evropa sad
Portal AnalitikaIzvor

“Nakon pada dvije vlade u samo pola godine, naizmjenične rotacije parlamentarne većine, blokade Ustavnog suda, protivustavnog odlaganja lokalnih izbora i farsičnog političkog pokera između Predsjednika države i Skupštine, sinoć smo svjedočili i krajnje neozbiljnom držanju velike većine narodnih predstavnika, koji su samo pokazali da jedino vode računa o partijskim, a ne državnim, interesima”, naveo je Ivanović.

Kako dodaje, u ovakvom ambijentu, jedino principijelno razrješenje političke krize, koja sve više dobija obrise parodije, jeste da se građanima vrati njihovo izvorno i suštinsko pravo da, na vanrednim parlamentarnim izborima, poklone povjerenje onima za koje vjeruju da će pošteno, odgovorno i efikasno nastaviti rad na ekonomskom i društvenom ozdravljenju Crne Gore.

“To je najmanje što građani, nakon više od trideset godina, zaslužuju”, tvrdi Ivanović.

Portal Analitika

Komentari (6)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
M MarkoizNK_neregistrovani
01.10.2022. 09:21

Dobro rečeno ali od pogrešne osobe. Vi ste mediokritet u zadužili i praunučad CG-e.

10
0
B Big_Lebovski_neregistrovani
01.10.2022. 08:15

Čuj ovog sektaša. Ovo nam đecu vaspitava!

12
0
B Boban_neregistrovani
01.10.2022. 07:20

Vjerski fanatik koji nema veze sa vjerom.

20
0
S SVI_ZAJEDNO_neregistrovani
01.10.2022. 06:30

UOČENA POJAČANA AKTIVNOST MOMA KOPRIVICE I NJEGOVIH BOTOVA NA POLJU ŠIRENJA DEZINFORMACIJA, ZAGOVARANJA KONTRAPRODUKTIVNIH MJERA I NAMJERA, TE UNOŠENJA RAZDORA U SUVERENISTIČKI BLOK!!!

34
0
E EvropaSad__neregistrovani
01.10.2022. 06:26

Pa čuli ste u Parlamentu da vas optužuju za probleme budžeta Crne Gore i zaduženja države od 720 miliona! Kažu to je uradila Evropa Sad!

34
0
S Seka_neregistrovani
01.10.2022. 06:22

A nemojte vi na zoru da mi dizete pritisak. Možete li nam nešto reći o vašem obesmišljavanju zdravstvenih istitucija? Insulin SAD!

33
0