Kultura

Otvaranje izožbe 22. septembra

"Ispričaću ti priču": Slike Hane Mirkov u Bijelom Polju

Izložba pod nazivom “Ispričaću ti priču”, akademske slikarke Hane Mirkov iz Tivta, biće otvorena u petak, 22. septembra u 19 sati, u galeriji bjelopoljskog Centra za kulturu.

"Ispričaću ti priču": Slike Hane Mirkov u Bijelom Polju Foto: Centar za kulturu Bijelo Polje
Portal AnalitikaIzvor

Hana Mirkov rođena je 18. decembra 1989. godine u Splitu. Srednju likovnu školu završila je na Cetinju 2008. godine, gdje je diplomirala na Fakultetu likovnih umjetnosti 2013. godine.

Apsolventkinja je postdiplomskih studija na Akademiji lijepih umjetnosti u Bariju (Italija). Iza sebe ima brojne samostalne i kolektivne izložbe u zemlji i inostranstvu, kao i na desetine učešća na likovnim kolonijama u Crnoj Gori, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Članica je Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore od 2012. godine. Dobitnica je nagrada i priznanja za svoj rad.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.