Fudbal

Irski navijač: Da nijesam probao hrvatske grudi, razočarao bih naciju!

Izvor

Imon je iskoristio trenutak spontanosti na tribinama na utakmici Hrvatska - Irska i usnama je dotakao grudi članice HDZ-a. Sliku je potom na internet pustio strijelac jedinog gola za Irsku Šon Sent Ledžer i ona je postala mega-hit, a čak je i reprezentativac Italije Mario Baloteli rekao da "irski navijač zna šta treba da radi na Evropskom prvenstvu".

U intervjuu za Irish sun, Kigen je rekao da je ponosan na akt, kao i da nikako neće propuštiti priliku da učini isto, ako mu se za to ukaže prilika, na meču sa Španijom.

"Da nisam probao hrvatske grudi, razočarao bih naciju. Zanimljivo, nisam ni namjeravao da otvorim usta ka grudima navijačice, osim u tom jednom spontanom trenutku. Bilo je vrlo zabavno, imao sam u sebi nekoliko pinti piva prije akcije. Te dvije navijačice su prolazile kroz masu kada je neko uzviknuo 'Izvadite s...e za momke'. One su to učinile, a ja sam skočio na jednu. Ni sam ne znam šta mi bi", rekao je Kigen koji u Irskoj radi na jednoj pumpi, a član je i juniorskog tima čuvenog Šemroka, koji je eliminisao Partizan iz Lige Evrope.

Ljudi ga sada nazivaju legendom, čak i Sent Ledžer iz reprezentacije Irske.

"Ovo je najsmješnija slika koju sam ikada vidio", napisao je Šon na Tviteru.

Imon je dodao da se, vidjevši dan kasnije sliku prvo izbezumio a onda je pomislio na svoju majku.

"Uplašio sam se kako će reagovati kada bude to vidjela. Zato sam kao prvu stvar ujutro koju sam učinio, napisao njoj SMS u kojem sam joj se unaprijed izvinio za neprijatnost", ispričao je mladić.

Portal Analitika