Ostalo

Kik boks spektakl: Podgorica će biti Las Vegas!

Izvor

Organizator, poznati promoter Eduard Irimia kazao je na današnjoj konferenciji za novinare da su pripreme u završnoj fazi, da će se događaj prenositi u 83 zemlje i da će ga pratiti oko 100 miliona ljudi.

‘’Čast mi je što će sezona početi u Podgorici. U okviru Super kombata pojavljuju se najveća imena tog sporta u svijetu, sa većinom smo potpisali ugovor, a naše manifestacije prenose se uživo na četiri kontinenta. Radonjić će osim meča u Podgorici, dobiti priliku da se bori još tri puta. Munjoz je jedan od najboljih boraca u Evropi i od njega očekujem pravi šou i dobar nastup. Imam osjećaj da će Radonjić biti velika zvijezda. Predložio sam njegovim menadžeraima da nastupi na jednom od narednih turnira. Podgorica će te noći biti Las Vegas! Interesovanje za manifestaciju je ogromno. Neće biti slobodnih mjesta u hotelima.Profitiraće svi, pabovi, kafići, kazina.’’

Crnogorski kik bokser Goran Radonjić spreman dočekuje spektakl.

‘’Spreman sam, trenirao sam naporno. Biće to veliki spektakl i to mi daje motiv više da se što bolje pripremim. Očekuje me težak rival, ali ne sumnjam u pobjedu. Imam dobre trenere, sparinge, sve uslove da se dobro pripremim i pobijedim. Čast je učestvovati na manifestaciji ovakog ranga, a dobići priliku da nastupim na jednom od kvalifikacionih turnira. Ovo će biti najgledaniji događaj u istoriji Crne Gore’’, rekao je Radonjić.

Dvosatni program biće sastavljen od turnira četvorice i pet super fajt borbi. Glavni događaj večeri biće meč između crnogorskog borca Gorana Radonjića i Španca Frenka Munjoza. Prema propozicijama, Super kombat Vorld Gran pri /World Grand Prix/ sastavljen je od pet kvalifikacionih i finalnog turnira. Kvalifikacioni turniri, nakon Podgorice, biće održani 14. aprila, 12. maja i 13. juna. Za 5. oktobar zakazan je glavni kvalifikacioni turnir na kojem će se pobjednici četiri ovogodišnja turnira sastati sa najboljim sa četiri prošlogodišnja turnira. Finalni turnir na programu je 10. novembra.

Portal Analitika