Košarka

IRF i Košarkaški savez potpisali ugovor o sponzorstvu; Tripković: Prepoznali smo potencijal, mladost i talenat

Potpisivanje je upriličeno u prostorijama Košarkaškog saveza CG, a potpisnici ugovora su iznijeli očekivanje da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo i da će doprinijeti izuzetnim rezultatima talentovanihcrnogorskih košarkaša i košarkašica

IRF i Košarkaški savez potpisali ugovor o sponzorstvu; Tripković: Prepoznali smo potencijal, mladost i talenat Foto: IRF
Portal AnalitikaIzvor

Investiciono-razvojni fond i Košarkaški savez Crne Gore potpisali su danas Ugovor o sponzorstvu u cilju pružanja finansijske podrške crnogorksoj košarci i njenoj reprezentaciji.

Ugovor su potpisali izvršni direktor IRF-a, Nikola Tripković i predsjednica Košarkaškog saveza Crne Gore, Jelena Dubljević. 

Potpisivanje je upriličeno u prostorijama Košarkaškog saveza CG, a potpisnici ugovora su iznijeli očekivanje da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo i da će doprinijeti izuzetnim rezultatima talentovanih crnogorskih košarkaša i košarkašica, koje tokom ovog ljeta očekuju brojni izazovi, počev od kvalifikacija za Olimpijske igre, pretkvalifikacija za Mundobasket, te brojni šampionati Evrope u mlađim uzrasnim kategorijama. 

Izvršni direktor IRF-a, Nikola Tripković kazao je da institucija na čijem je čelu, osim svog primarnog cilja, razvoja crnogorske ekonomije, sa zadovoljstvom daje doprinos i društvenoj odgovornosti, kroz podršku razvoja mladih talenata i napretku sporta, kao zdravog stila života.

„Investiciono-razvojni fond je institucija koja snažno podržava mlade ne samo kroz podsticajne kreditne linije za razvoj preduzetništva, već i kroz druge društveno-odgovorne aktivnosti koje za cilj imaju veću inkluziju mladih. Prepoznali smo potencijal, mladost, talenat naših mladih reprezentativaca, ali i entuzijazam i posvećenost Košarkaškog saveza ka stvaranju novih sportskih uspjeha. Radujemo se ostvarivanjem ove saradnje i pružanju podrške talentovanim sportistima. Nastavićemo da podržavamo različite sektore i inicijative koji doprinose razvoju Crne Gore i stvaranju bolje budućnosti za sve građane.” – kazao je Tripković.

On je dodao da su uslovi kreditiranja koje IRF ima u ponudi,prilagođeni prioritetima razvoja i kontinuirano će se unaprjeđivati, tako da je posebna pažnja posvećena i zelenoj i digitalnoj tranziciji, promocji preduzetništva kroz podršku mladima u biznisu, kao i projektima razvoja lokalne infrastrukture u crnogorskim opštinama. Takođe, u fokusu IRF-a biće svi razvojni projekti koji generišu otvaranje novih radnih mjesta i unaprjeđenje ukupnog poslovnog ambijenta.

“Ovo je godina brojnih izazova i slijedi veoma uzbudljiv period za brojne naše selekcije. Nakon nekoliko sponzorskih ugovora sa više kompanija, drago mi je da smo potpisali ugovor sa Investiciono-razvojnim fondom, jer je to dokaz još veće podrške države našem savezu. Hvala IRF-u što su stali uz Savez, a sigurna sam da ćemo velikim radom i dobrim rezultatima njihovo povjerenje opravdati.” - kazala je Jelena Dubljević.

Investiciono-razvojni fond je uvijek bio posvećen unapređenju društvene zajednice i podršci različitim sektorima, a sport ima izuzetnu moć da inspiriše, pokreće, motiviše i ujedini ljude.

Portal Analitika