Abiznis

Tokom posljednja dva dana septembra

Inspektori u Podgorici izdali 36 prekršajnih naloga u iznosu od 11.550 eura

Turistički i sanitarni inspektori su 29. i 30. septembra vršili akcijske kontrole ugostiteljskih objekata u Podgorici, saopštili su iz Uprave za inspekcijske poslove (UIP).

Inspektori u Podgorici izdali 36 prekršajnih naloga u iznosu od 11.550 eura Foto: Pixabay
Portal AnalitikaIzvor

Tom prilikom, kako su kazali, turistički inspektori izvršili su 18 inspekcijskih nadzora, dok je sanitarna inspekcija vršila nadzore u 14 objekata. 

„U toku 18 inspekcijskih nadzora, turistički inspektori su utvrdili osam nepravilnosti i izdali 15 prekršajnih naloga u ukupnom novčanom iznosu od4.350 eura“, navodi se u saopštenju UIP. 

Kažu da su se nepravilnosti većim dijelom odnosile na kršenje zabrane upotrebeduvanskih proizvoda u zatvorenom prostoru.

„Sanitarni inspektori su u toku 14 inspekcijskih kontrola utvrdili 12 nepravilnosti, izdali 21 prekršajna naloga u ukupnom novčanom iznosu od 7.200 eura. Nepravilnosti su se odnosile na rad lica bez sanitarnih knjižica“, stoji u saopštenju UIP.

Ukupno je, ističu oni, izdato 36 prekršajnih naloga u iznosu od 11.550,00 eura. 

„Slične aktivnosti ovog tipa biće organizovane i u narednom periodu“, poručili su iz UIP.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.