Turizam

Influenseri iz Azerbejdžana: Svi koji dođu u Crnu Goru mogu očekivati prijateljsku i dobrodošlu atmosferu

„Kada bih birao najatraktivniji grad, Budva bi zauzela prvo mjesto, Kotor drugo, a treće mjesto Cetinje. Crna Gora privlači sve vrste turista iz Azerbejdžana – od luksuznih putnika do avanturista. Crna Gora zaista nudi ponešto za svakoga i verujem da će svi pronaći nešto što odgovara njihovim željama i potrebama“, istakao je Travel bloger Elshan Ismayilov

Influenseri iz Azerbejdžana: Svi koji dođu u Crnu Goru mogu očekivati prijateljsku i dobrodošlu atmosferu Foto: Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG)
Portal AnalitikaIzvor

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) ugostila je influensere iz Azerbejdžana koji su u periodu od 6. do 13. juna boravili u našoj zemlji.

Kako ističu iz te organizacije, influenseri su tokom boravka u destinaciji razgledali Stari grad Bar, Ulcinj sa plažama, uživali u ljepotama Skadarskog jezera uz vožnju čamcem i obišli Budvu, Tivat, Kotor, Herceg Novi i Prijestonicu Cetinje.

Travel bloger, Elshan Ismayilov, koji broji preko 47 hiljada pratilaca na Instagramu poručio je da izuzetno povoljna klima, more i zeleni pejzaži čine Crnu Goru savršenom destinacijom za azerbejdžanske turiste.

„Kada bih birao najatraktivniji grad, Budva bi zauzela prvo mjesto, Kotor drugo, a treće mjesto Cetinje. Crna Gora privlači sve vrste turista iz Azerbejdžana – od luksuznih putnika do avanturista. Crna Gora zaista nudi ponešto za svakoga i verujem da će svi pronaći nešto što odgovara njihovim željama i potrebama“, istakao je Ismayilov.

Azerbejdžanske influensere je posebno oduševila vožnja žičarom u Kotoru, obilazak Cetinja, posjeta Svetom Stefanu i vidikovcu Čelebrdo. Ističu da će se kući vratiti sa mnogo prelijepih uspomena.

Prema riječima travel blogera Niger Gazizada, prirodne ljepote Crne Gore će ga sigurno motivisati da ponovo posjeti ovu zemlju.

„Ovakva dobrodošlica uz predivna mjesta za odmor, sigurno će me motivisati da ponovo posjetim ovu zemlju. Jug zemlje je predivan, ali sam čuo da Crna Gora nudi još mnogo toga pa bih volio da moje sledeće putovanje posvetim istraživanju sjevera. Vjerujem da će mi sjever zemlje pružiti potpuno drugačiji, ali jednako fascinantan doživljaj Crne Gore“, kazao je Gazizada koji ima preko 45 hiiljada pratilaca na Instagramu.

Pored NTO CG, podršku u organizaciji ove studijske posjete dale su i lokalne turističke organizacije Cetinja, Budve, Herceg Novog, Bara, Tivta, Kotora i Ulcinja, hotel Avala, Kotor Cable Car, Huma hotel, Porto Novi, Nikki beach i agencija Montenegro Tourist Service.


Portal Analitika