Marketing

IDEA prvi trgovinski lanac dobitnik sertifikata „Fer sa potrošačem“

Sertifikat dodjeljuje Centar za zaštitu potrošača

IDEA prvi trgovinski lanac dobitnik sertifikata „Fer sa potrošačem“ Foto: Portal Analitika
Portal AnalitikaIzvor

Kompanija Mercator-CG u sklopu koje posluju IDEA prodavnice prvi je trgovinski lanac, nosilac sertifikata „Fer sa potrošačem“. Ovaj sertifikat dodjeljuje Centar za zaštitu potrošača sa ciljem da istakne kompanije koje pored zakonski propisanih obaveza, nude dodatu vrijednost u oblasti zaštite potrošača. 

Posebno nas raduje to što smo prvi trgovinski lanac koji je ispunio sve potrebne kriterijume. Za nas u kompaniji Mercator-CG, sertifikat „Fer sa potrošačem“ je značajan jer nas prepoznaje kao kompaniju koja posebnu pažnju posvećuje zadovoljstvu svojih potrošača. Nastavićemo da osluškujemo njihove potrebe i u budućnosti, kako bismo ostali njihov prvi i najbolji izbor“, kazala je Jelena Doderović, direktorica marketinga u u kompaniji Mercator-CG.

Uz zahvalnost Centru za zaštitu potrošača, Doderović zaključuje da su sigurni da će i u narednim godinama kompanija Mercator-CG sa svojim maloprodajnim lancem IDEA biti ponosni nosilac ovog sertifikata.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.