Protokol

Potpredsjednik Vlade čestitao Dan nezavisnosti

Ibrahimović: Vjerujem u reforme koje smo krenuli da stvaramo 21. maja 2006. godine

Predsjednik Bošnjačke stranke i potpredsjednik Vlade Ervin Ibrahimović uputio je čestitku svim građanima Crne Gore u zemlji i dijaspori povodom 21. maja, Dana nezavisnosti.

Ibrahimović: Vjerujem u reforme koje smo krenuli da stvaramo 21. maja 2006. godine Foto: Vlada Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

“Svim građankama i građanima Crne Gore u zemlji i dijaspori najsrdačnije čestitam 21. maj, Dan nezavisnosti Crne Gore, u sjećanje na dan kada je Crna Gora povratila svoju punu državnu nezavisnost, ali i dan kada se Crna Gora jasno opredijelila da krene putem stvaranja građanskog, multietničkog društva apsolutne jednakosti svih građana, putem stvaranja države vladavine prava i socijalne pravde i putem koji vodi ka članstvu Crne Gore u Evropskoj uniji i NATO paktu”, kazao je Ibrahimović. 

Poručuje da vjeruje da će reforme koje se moraju ostvariti na putu do ovih ciljeva učiniti da Crna Gora zaista postane društvo “kakvo smo krenuli da stvaramo 21. maja 2006. godine i da će svi građani Crne Gore, bez obzira na vjersku, nacionalnu, političku ili bilo kakvu drugu pripadnost, biti potpuno jednaki“. 

“I u to ime pozivam sve građane i političke partije da zajedno stvaramo takvo društvo. Ponosan sam na doprinos bošnjačkog naroda i Bošnjačke stranke nezavisnosti Crne Gore, članstvu Crne Gore u NATO paktu i svim reformama na putu pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji. Crna Gora može da računa da ćemo i u narednom periodu davati snažan doprinos procesu dostizanja evropskih standarda u svim oblastima života i ubijeđen sam da ćemo zajedničkim snagama svih uspjeti da Crnu Goru učinimo boljim mjestom za život”, zaključio je Ibrahimović. 

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
P Poslanicakenja_neregistrovani
21.05.2023. 09:48

Bravo, Ervine !

1
0