Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Ibrahimović s Medoks: Za Crnu Goru važno da dobije snažnu Vladu čiji će fokus biti reforme u skladu sa evropskom agendom

"Velika Britanija ostaje snažan partner Crne Gore"

Ibrahimović s Medoks: Za Crnu Goru važno da dobije snažnu Vladu čiji će fokus biti reforme u skladu sa evropskom agendom

Lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović sastao se u Podgorici sa ambasadorkom Velike Britanije u Crnoj Gori Karen Medoks, gdje su razgovarali na temu političke situacije u Crnoj Gori, regionu i svijetu.

Ibrahimović s Medoks: Za Crnu Goru važno da dobije snažnu Vladu čiji će fokus biti reforme u skladu sa evropskom agendom Foto: BS
Portal AnalitikaIzvor

Ibrahimović je, kako se navodi u saopštenju, naglasio da je veoma važno da nakon demokratskih izbora, Crna Gora dobije snažnu Vladu čiji će fokus biti reforme u skladu sa evropskom agendom, sa akcentom na borbu protiv korupcije, vladavinu prava i jačanje ekonomskog standarda, te jačanje partnerstva sa NATO i ubrzavanje puta ka EU.

“Velika Britanija ostaje snažan partner Crne Gore na putu demokratizacije društva, jačanja vladavine prava, EU integracija i borbe protiv korupcije, te prepoznaje značaj smislenog učešća manjinskih naroda u ostvarivanju tih ciljeva”, kazao je Ibrahimović.

On se zahvalio ambasadorki Medoks na podršci.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
z znam_neregistrovani
06.05.2023. 14:43

Vidiš kako Medoks čuva istoriju svoje zemlje, ali ne progovara kad Srbija ugurava svoje popove u Cetinjski manastir i u sve CRNOGORSKE hramove... Pravi "prijatelj".

3
1
W We_are_not_fools_neregistrovani
06.05.2023. 08:39

Oh no Madam, your predecessor worked on toppling the previous government operatively, which handed over Montenegrin sovereignty to Serbia as a compensation for Kosovo accord. A bit less obviously, you continued in the same direction !!

8
1