Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Ibrahimović: Ishitrene odluke o smjenama čelnika bezbjednosnih institucija loša su poruka građanima i međunarodnim partnerima

“Pozivam sve političke aktere na dodatnu državničku, političku i ličnu odgovornost"

Ibrahimović: Ishitrene odluke o smjenama čelnika bezbjednosnih institucija loša su poruka građanima i međunarodnim partnerima

Ishitrene i neobrazložene odluke o smjenama čelnih ljudi najznačajnijih bezbjednosnih institucija u Crnoj Gori koje su, pri tom, opterećene hipotekom revanšizma, u izazovnom bezbjednosnom trenutku i okruženju, loša su poruka građanima Crne Gore i našim međunarodnim partnerima, poručio je potpredsjednik Vlade i lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović.

Ibrahimović: Ishitrene odluke o smjenama čelnika bezbjednosnih institucija loša su poruka građanima i međunarodnim partnerima Foto: bosnjacka stranka
Portal AnalitikaIzvor

“Pozivam sve političke aktere u Crnoj Gori na dodatnu državničku, političku i ličnu odgovornost da bismo iz ove političke i bezbjednosne krize izašli bez posljedica za našu državu i naš euroatlanski put. Crna Gora mora ostati pouzdan NATO partner, sigurna, nezavisna, demokratska i građanska država”, kazao je Ibrahimović.

On je iskazao punu podršku bezbjednosnim službama u borbi protiv svih vidova kriminala, bez izuzetka.

“Snažna podrška borbi protiv malignog uticaja stranih obavještajnih struktura kojim se podriva bezbjednost naše države, euroatlanski put i sistem vrijednosti kojem težimo”, rekao je Ibrahimović.

 

Abazović smijenio Kenteru
47
Abazović smijenio Kenteru
07.10.2022 15:18

 

Portal Analitika

Komentari (5)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
P PodrskaIbrahimovicu__neregistrovani
08.10.2022. 05:09

🙋‍♀️❤️❤️❤️❤️🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

6
0
i ipma__neregistrovani
07.10.2022. 19:22

Bravo,bravo!!!!!!

27
0
c crnogorac_neregistrovani
07.10.2022. 19:07

najbolja poruka nama domacima, nama koji gledamo sve ovo, nama kojima je svega preko glave. dosao mali IzNogood i eto na. Da ako NAMA ovo vise bude kap koja napokon da prelije casu koja je odavno puna.

32
0
m montenegrina4ever_neregistrovani
07.10.2022. 19:02

Čini se da je ovaj ministar gradjanski orjentisan i da voli ovu našu zajedničku i jedinu Domovinu i nije mi jasno što ćuti na sjednicama tzv.vlade !!!

33
0
b bratAbazd_neregistrovani
07.10.2022. 18:49

Bravo Ibrahimovicu! Najprije procesuirati “ premijera” u tehnickom mandatu. Kako moze smijenjeni “ premijer” da smjenjuje?

44
0