Politika

Poručio da Bošnjaci samo žele iste uslove kao i ostali narodi

Ibrahimović: Gusinje ima budućnost i mi moramo zaustavitu devastaciju ovog kraja

“Gusinje je dalo mnogo pametnih ljudi iz kulture, nauke i biznisa. Ali sve su to uspjeli da stvore van svog grada. To je iz razloga jer su im sve te druge države dozvolile da svoj potencijal tamo i pokažu”, poručio je nosilac liste predsjednik Bošnjačke stranke i nosilac liste „Jasno je!“ mrErvin Ibrahimović.

Ibrahimović: Gusinje ima budućnost i mi moramo zaustavitu devastaciju ovog kraja Foto: BS
Portal AnalitikaIzvor

On je na promotivnom skupu u Gusinju poručio da gusinjski kraj ima budućnost i da će Bošnjačka stranka zaustaviti devastaciju Gusinja.

„Možemo reći da svi imamo po malo krivice za ovo stanje, ali vjerujte, Bošnjačka stranka najmanje. Zato smo se danas i okupili ovdje da kažemo da Gusinje ima budućnost i da moramo zaustaviti devastaciju Gusinja. Mi, koliko smo prilike dobili, mi smo i doprinijeli razvoju sjevera i ovog kraja. Ovaj putni pravac Podgorica-Gusinje, preko Albanije, koliko smo mogli kroz rad u parlamentu, mi smo to pitanje držali visoko u agendi. Kada smo se mi pitali u periodu od 2016. do 2020, ovaj put se i otvorio“, kazao je Ibrahimović.

Poručio je da Bošnjaci samo žele iste uslove kao i ostali narodi.

„Boli me siromaštvo u kojem živi naš narod. Mi to nismo zaslužili. Narod koji je pametan, sa ovako bogatom istorijom, kulturom, tradicijom, ne treba da živi ovako. Ali, to će se promijeniti kada se udružimo. Mi smo jedno i to ćemo pokazati 11.juna“, kazao je Ibrahimović.

Na skupu u Gusinju govorili su i i kadnidati sa poslaničke liste i funkcioneri BS Damir Gutić, Adel Omeragić, Sanel Balić i Raisa Omeragić.


Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.