Politika

"Ostajemo dosljedni u sprovođenju svojih programskih ciljeva i ideologije"

HGI nije prihvatio ponudu koalicije Narod pobjeđuje da učestvuje u budućoj vlasti u Tivtu

Dajući doprinos kulturi dijaloga i smatrajući da u interesu građana Tivta politički činioci, pored svih razlika i neslaganja treba da razgovaraju, Hrvatska građanska inicijativa se danas odazvala pozivu koalicije Narod pobjeđuje za službenim susretom. Nakon korektne razmjene mišljenja i stavova predstavnici Hrvatske građanske inicijative su se zahvalili i nijesu prihvatili poziv koalicije Narod pobjeđuje za koaliciju i učešće u budućoj tivatskoj vlasti, saopšteno je iz te partije.

HGI nije prihvatio ponudu koalicije Narod pobjeđuje da učestvuje u budućoj vlasti u Tivtu Foto: Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

Kako su naveli, HGI ostaje dosljedan u sprovođenju svojih programskih ciljeva i ideologije, koji joj su važniji od bilo koje pozicije i funkcije.

“Posljednja dešavanja na državnoj, kao i na lokalnoj razni potvrđuju stav da Hrvatska građanska inicijativa ne trči za foteljama, već ustrajno sprovodi programska načela i konzistentno se vodi svojim ideološkim principima. Činjenica što svi važniji politički subjekti u Tivtu žele suradnju s nama je jedna od potvrda našeg renomea i društvenog ugleda, koji smo izgradili za više od 20 godina koliko već postojimo na političkom polju Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Iz te partije poručuju da će se, i dalje voditi onim što su ideje Hrvatske građanske inicijative, a one su ocjenjuju, na korist, ne samo Hrvata već svih građana Tivta i Crne Gore.

“Osnaženi povjerenjem koji su nam ukazali Tivćani i zahvaljujući kojem smo treći po snazi politički subjekt u Tivtu, nastavljamo dalje u svojoj političkoj misiji, a za bolji Tivat i za bolju Crnu Goru”, zaključuju iz HGI.

Portal Analitika