Košarka

Podnijeli i krivičnu prijavu, policija je u Areni

Haos pred večerašnje finale: Iz Zvezde tvrde da je Naneli nanio tešku povredu Lazareviću, traže da odmah bude suspendovan

Teške optužbe iznijeli su iz Crvene zvezde uoči večerašnjeg trećeg duela finalne serije plej-ofa ABA lige protiv Partizana.

Haos pred večerašnje finale: Iz Zvezde tvrde da je Naneli nanio tešku povredu Lazareviću, traže da odmah bude suspendovan Foto: KKCZ
Portal AnalitikaIzvor

Oni tvrde kako se jutros, u momentu kada su se dvije ekipe smjenjivale u Areni, igrač Partizana Džejms Naneli sukobio sa njihovim košarkašem Stefanom Lazarevićem.

Naneli je Lazarevića, navode iz Zvezde, tom prilikom udario pesnicom u lice.

Oni ističu kako je Lazarević zadobio teške tjelesne povrede, te traže da Naneli bude diskvalifikovan i privremeno udaljen iz takmičenja.

"U suprotnom ta utakmica ne može i neće biti regularna, i ne može se osigurati bezbejdnost u utakmici i svih aktera iste od težih incidenata", piše u saopštenju Crvene zvezde.

Tim povodom u beogradsku Arenu je stigla i policija. Oni su tražili snimke sa nadzornih kamera, kako bi se utvrdilo šta se zaista dogodilo u momentima dok su igrači Partizana nakon treninga napuštali parket, a njihovi rivali upravo stizali tamo.

Iz Partizana je saopšteno kako će se oglasiti kada pregledaju video snimak.

Podsjetimo, Crvena zvezda vodi 2-0 u seriji.

Portal Analitika