Podgorica

Investitor je Žarko Rakčević

Podgorica: Grupa stanara Bloka 5 i 6 protestuje zbog najavljene gradnje hotela na kružnom toku

Grupa stanara iz ulice Đoka Miraševića, čije su stambene zgrade izgrađene na UP 4 i UP 4, DUP "Stembena zajedina VI Kruševac-Dio, za dan 19.06.2023. godine u 19 h, kao i grupa građana iz Bloka 6, zakazala je javno okupljanje, kako bi izrazila negodovanje zbog planiranja gradnje Hotela za 4 *,koji će se nalaziti na samom obodu kružnog toka, koji razdvaja Blok 5 i 6. 

Podgorica: Grupa stanara Bloka 5 i 6  protestuje zbog najavljene gradnje hotela na kružnom toku Foto: Grupa građana
Portal AnalitikaIzvor

„Grupa stanara je prinuđena na ovaj način da skrene pažnju svim građanima i nadležnim institucijama na potencijalnu gradnju Hotela, na ovoj lokaciji, koja će ne samo narušiti estetski izgled ovog dijela grada, nego i u znatnoj mjeri ugroziti i bezbjednost saobraćaja i zdravlje i život stanovnika Podgorice na predmetnoj lokaciji“, navode u saopštenju.

Investitor je privredno društvo "Šajo" d.o.o. Podgorica, investitora Žarka Rakčevića.

Portal Analitika

Komentari (5)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
l ljuma_neregistrovani
07.06.2023. 22:28

dva puta je naplatio imovinu a sad preziđuje

0
0
c cg12__neregistrovani
07.06.2023. 13:00

Podrška! Nadam se da ćemo biti jedinstveni i zainteresivani bar za nešto od javnog značaja

8
0
J JamaČevska__neregistrovani
07.06.2023. 12:48

Neće Luka dati, da se to izgradi.

13
0
V Vestinikada__neregistrovani
07.06.2023. 12:47

Podrzavam! Unistice taj dio grada kao sto je unistio Petrovac! A znao je da drzi propovjed protiv malih hidroelektrana i da stiti nevidjbog, ali zato beskompromisno hoce da unisti arhitekturu Podgorice

18
0
g glas_iz_bloka_neregistrovani
07.06.2023. 15:50

@Vestinikada__neregistrovani... Urediće to kao i novosagrađeni blok 9 u nastavku bloka 6, kao i niz zgrada u neposrednoj blizini lokacije koja se sada namjerava dodatno devastirati, a koje su školski primjer beskrupuloznog "utrpavanja" zgrada i zastiđe struke u čijoj je to nadležnosti. Molim da neko ovdje dostavi link grupe građana čija je ovo inicijativa. Ovome se mora stati na put. I ovdje i u cijelom gradu. Ovo mora da stane.

2
0