Crna hronika

Vrijednost oduzete robe 22.000 eura

Granična policija spriječila krijumčarenje 668 kg rezanog duvana i 7.500 paklica cigareta, procesuirane tri osobe

Službenici Sektora granične policije – Stanice granične policije Ulcinj su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, spriječili krijumčarenje cigareta i rezanog duvana iz Republike Albanije u Crnu Goru i procesuirali tri lica, od kojih su dva lišena slobode, saopšteno je Uprave policije. 

Granična policija spriječila krijumčarenje 668 kg rezanog duvana i 7.500 paklica cigareta, procesuirane tri osobe Foto: UP
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode, granična policija je juče u mjestu Fraskanjel zatekla tri lica kako vrše pretovara robe sa limenog čamca u teretno motorno vozilo.

Na obali rijeke Bojane su zatečeni E.V. (21) i jedno maloljetno lice starosti 17 godina – državljani Republike Albanije, kao i V.T. (33) iz Ulcinja.

"Sumnja se da su E.V. i maloljetno lice upotrebom limenog čamca iz Republike Albanije prokrijumčarili 668 kilograma rezanog duvana i 7.500 paklica cigareta, koje je trebao da preuzme V.T. radi dalje distribucije na teritoriji naše države, a u kojoj namjeri su spriječeni od strane pripadnika granične policije. Pronađeni duvan i cigarete su oduzeti, a nabavna vrijednost oduzete robe je procijenjena na oko 22.000 eura", kažu u saopštenju. 

O događaju je, dodaju, obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju koji je naložio da se E.V. i V.T. liše slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krijumčarenje, a da se protiv maloljetnika podnese krivična prijava u redovnom postupku.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.