Show biz

Gosling: Nijesu trbušnjaci, umijem da slušam

Izvor

- Ako sam i privlačan ženama to je zbog toga što ih slušam više nego drugi tipovi i zaista me interesuje šta misle i kako vide neke stvari, rekao je on, prenose britanski tabloidi.

- Odrastao sam u porodici snažnih žena i sposobnost da razumijem žene dugujem mojoj mami i starijoj sestri. One su me naučile da poštujem žene i budem snažno emotivno povezan sa njima, što mi je pomoglo i u glumačkom poslu, dodao je on.

2707goslin2Kanadski glumac, koji je trenutno jedan od najtraženijih glumaca Holivuda, rekao je da sebe ne smatra pretjerano zgodnim, bar ne na tipičan holivudski način.

- Volim likove koji nijesu mejnstrim glavni junaci filmova. Mrzim kada osjećam da snimam film samo zbog plate, rekao je on.

Iako je Goslin najpoznatiji po limunadi "Bilježnica" iz 2004. godine, on je odlučan da ne ostane "zagavljen" samo sa romantičnim ulogama.

- Imao sam sreće što sam igrao u nekoliko romantičnih filmova i automatski se ta aura glavnog glumca u romansi prilijepila za mene. Mislim da to nije moja glumačka sudbina i ne želim više da igram takve uloge. Više mi se dopadaju uvrnute ljubavne priče i likovi, naveo je on, prenosi B92.

Foto: whogottherole.com

Portal Analitika