Finansije

Google Pay usluga dostupna CKB klijentima

Od danas, klijenti CKB-a mogu koristiti Google Pay™ uslugu za jednostavno, sigurno i brzo beskontaktno plaćanje digitalizovanim platnim karticama u okviru Android uređaja u trgovinama, kao i na internetu gdje je naznačena mogućnost plaćanja Google Pay™ uslugom

Google Pay usluga dostupna CKB klijentima Foto: CKB
PROMO
PROMOAutor
Portal AnalitikaIzvor

CKB je Google Pay™ uslugu učinio dostupnom klijentima u saradnji sa kompanijom Google i uz podršku kompanija Visa i Mastercard.

Korišćenje Google Pay™ usluge je potpuno besplatno i sve što treba uraditi je preuzeti Google Wallet™ aplikaciju sa Google Play™ prodavnice. Sljedeći korak je unošenje osnovnih podataka CKB Visa ili Mastercard platnih kartica, kako bi bile dodate u u Google Wallet™.

“Uvođenjem i razvojem najnaprednijih digitalnih servisa i usluga, težimo da pružimo efikasan odgovor na potrebe naših klijenata. Google Pay™ usluga je izuzetno značajan korak u tom procesu, zato što nam daje priliku da klijentima omogućimo još brži, sigurniji i jednostavniji način plaćanja. Vjerujem da će prednosti Google Pay™ usluge biti prepoznate i prihvaćene od velikog broja budućih korisnika”, istakao je Miloš Milić, direktor Direkcije za kartice i digitalne kanale CKB-a. 

Sigurnost je, uz brzinu i intuitivno korisničko iskustvo, jedna od glavnih prednosti Google Pay™ usluge. Podaci o kartici koja je registrovana za korišćenje zaštićeni su tokenom za plaćanje. Na ovaj način, korisnik Google Pay™ usluge prilikom plaćanja dijeli kreirani token, a ne pravi broj svoje CKB Visa ili Mastercard platne kartice.

Google Pay™ korisnici ne moraju otključati telefon, niti unijeti PIN kod za tri transakcije koje su u okviru dozvoljenog limita za beskontaktna plaćanja (iznosi do 50 eura).

Google Pay™ usluga je dostupna korisnicima CKB Visa i Mastercard platnih kartica i može se koristiti na svim prodajnim mjestima koja podržavaju beskontaktni način plaćanja ili na internetu gdje je naznačena mogućnost plaćanja Google Pay™ uslugom. 


Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.