Fudbal

Usvojene žalbe

FSCG: Arsenal i Petrovac dobili UEFA licence

Komisija za žalbe za licenciranje FSCG je na sjednici održanoj 25.05.2023. godine odlučivala po žalbama FK „Arsenal“ i OFK „Petrovac, saopšteno je iz fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG)

FSCG: Arsenal i Petrovac dobili UEFA licence Foto: FSCG
Portal AnalitikaIzvor

Komisija za žalbe za licenciranje na sjednici održanoj juče odlučivala je po žalbama FK „Arsenal“ i OFK „Petrovac“.

Nakon razmatranja uloženih žalbi i prateće dokumentacije, usvojila je žalbe FK „Arsenal“ i OFK „Petrovac“ i izdala klubovima licencu za nastup u UEFA takmičenjima.

Kako su naveli, pored FK „Arsenal“ i OFK „Petrovac“, licencu su ranije dobili FK „Budućnost“, FK „Sutjeska“, FK „Dečić“ i ŽFK „Breznica“.

Podsjećaju da se ispitivanje i ocjena ispunjenosti kriterijuma u okviru sistema licenciranja vrši u skladu sa FSCG Pravilnikom o licenciranju i finansijskoj održivosti klubova za klupska takmičenja u organizaciji UEFA, Uefinim Pravilnikom o licenciranju i finasijskoj održivosti i UEFA Standardom kvaliteta licenciranja klubova, kojima su propisana načela i postupci ocjenjivanja ispunjenosti kriterijuma i upravljanja sistemom licenciranja.

UEFA će, u skladu sa sistemom finansijskog fer-pleja, i dalje nastaviti da vrši finansijski monitoring klubova koji učestvuju u takmičenjima pod njenim okriljem.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.