Zabava

"Veče ispunjeno emocijama"

(FOTO) Povodom Dana zaljubljenih: Nezaboravni koncert Željka Samardžića na Cetinju osvojio srca publike

Povodom 14. februara, Dana zaljubljenih, Prijestonica Cetinje bila je domaćin nezaboravnog koncerta regionalne muzičke zvijezde Željka Samardžića.

(FOTO) Povodom Dana zaljubljenih:  Nezaboravni koncert Željka Samardžića na Cetinju osvojio srca publike Foto: Prijestonica Cetinje
Portal AnalitikaIzvor

“Događaj je svojim energičnim nastupom otvorio popularni crnogorski pjevač Emil Fetahović i bend, koji je očarao publiku na Dvorskom trgu svojim izuzetnim glasom i interpretacijom”, saopštili su iz Službe gradonačelnika Cetinje.

U glavnom dijelu večeri, od 20 časova, jedan od najpopularnijih pjevača na ovim prostorima Željko Samardžić održao je nezaboravan koncert i osvojio srca svih prisutnih svojim emotivnim nastupom i hitovima za sve generacije.

“Mnogobrojna publika na Dvorskom trgu uživala je u večeri ispunjenoj emocijama, talentom i nezaboravnim melodijama, koju su za njih organizovale Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija Prijestonice i Centar za kulturu Cetinje.

Zahvaljujemo se svim posjetiocima koji su doprinijeli stvaranju nezaboravne atmosfere i radujemo se budućim prilikama da zajedno slavimo ljubav i umjetnost”, saopšteno je.

Portal Analitika