Društvo

Rukometni savez Crne Gore u velikom problemu

FOTO: I Kapisoda u "akciji spašavanja" na prokišnjalom krovu "Morače"

Rukometni savez Crne Gore našao se u ogromnom problemu na dan prvih utakmica D grupe Evropskog prvenstva nakon što je krov dvorane "Morača" popustio usljed obilnih padavina.

FOTO: I Kapisoda u "akciji spašavanja" na prokišnjalom krovu "Morače" Foto: Pobjeda
Pobjeda/Portal AnalitikaIzvor

Vremena za pravu sanaciju nema jer će Crna Gora večeras u 18 sati igrati sa Španijom, a potom će na teren Poljska i Njemačka.

Lokve su se stvorile nekoliko redova ispod VIP zone, a na ruku organizatoru ne ide ni to što je prognoza da će kiša u Podgorici padati cijeli dan.

Na dan prvih utakmica D grupe EP u Podgorici: Prokišnjava krov Morače, dio tribina pod vodom
2
Na dan prvih utakmica D grupe EP u Podgorici: Prokišnjava…
05.11.2022 10:50


Pokušava se, ipak, sve da se šteta ublaži, pa se na krovu podgoričke dvorane u akciji "spasi što se spasiti može" našao i predsjednik RSCG Petar Kapisoda.

Direktor Sportskih objekata Podgorice Vojislav Marković kazao je za Portal RTCG da prokišnjavanje dijela krova na SC “Morača” ne bi trebalo da ugrozi ili odgodi početak Evropskog prvenstva za rukometašice, jer kako navodi, voda se pojavila samo na dijelu tribina, ali ne i na terenu.

 

Marković: Vode nema na terenu - samo na tribinama, start EP nije ugrožen
1
Marković: Vode nema na terenu - samo na tribinama, start…
05.11.2022 12:40

 

Iz RSCG je danas saopšteno da je u prodaji ostalo još 800 ulaznica, po cijeni od 25 i 30 eura, koje se mogu kupiti na biletarnici SC "Morača" do početka prve utakmice.

Drugo kolo igraće se u poneđeljak, posljednje u srijedu. Očekuje se da će kiša do tada prestati.

Evropsko prvenstvo za rukometašice najveći je sportski događaj koji se organizuje u Crnoj Gori od obnove nezavisnosti. Domaćini prvenstva su još Slovenija i Sjeverna Makedonija.

Portal Analitika