Politika

Pita otkad istražni organi uzimaju službeni telefon licima koja pozivaju "u svojstvu građanina".

Filipović: Miloševiću, dosta je bilo laži, podnesite ostavku

Član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista Slobodan Filipović obratio se danas direktoru Uprave prihoda i carina Radu Miloševiću i pozvao ga da podnese ostavku.

Filipović: Miloševiću, dosta je bilo laži, podnesite ostavku Foto: DPS
Portal AnalitikaIzvor

"Desi se tako da subotom pred ponoć istražni organi javne funkcionere pozovu da svrate. Na kafu. A da javni funkcioneri upravo u tom momentu šetaju gradom sa hrpom dokumentacije koja se slučajno odnosi baš na slučaj kojim se istražni organi bave. Lijepa je to priča o prošlom vikendu Rada Miloševića za one koji vjeruju URI. No, takvih više i nema", kazao je on. 

Svi u URI su, dodao je, u bunilu.

"Počev od propalog premijera brata Abaza, sve do nižih činovnika, svi su u toj partiji u teškom bunilu, a da je tako najbolje sada govori upravo najnovija izjava samog Miloševića. Dok je proteklih dana pokušao demantovati istinu tvrdeći kako je kod istražnih organa išao u svojstvu građanina, sada kaže kako su mu tamo oduzeli - službeni telefon. Otkad to istražni organi uzimaju službeni telefon licima koja pozivaju "u svojstvu građanina"?  Jasno je sve, baš kao i njegov šef, i Milošević se upleo u svoje laži, željeći da odbrani neodbranjivo", dodao je Filipović.

Pita šta je sada potrebno za Miloševićevu ostavku.

"Da ga lisicama odvoje od fotelje, kamiona ili kontejnera sa cigaretama? Odstupite Miloševiću, sve je ovo postalo apsurdno, a istraga kojom ćete biti obuhvaćeni - kao što i sami znate - dovešće do rezultata koji ni Vama niti Vašim nadređenima u stranci neće nikako ići u prilog", naglasio je on.

Portal Analitika

Komentari (4)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
s sava942
05.10.2022. 10:48

LAŽOVČINO NI OSTAVKA TE NECE SPSITI VIŠEGODIŠNJEG BORAVKA U SPUŽU.

18
0
L Lero_neregistrovani
05.10.2022. 09:54

Gospodine Filipoviću, Riba počinje od glave da smrdi .Prvi u nizu su Abazović i Milošević, zatim Miljanić i Pavićević... i tako redom. Većina URA-ša je povezana sa kriminalcima (SKY aplikacija i televizori od 55 inča plus šverc cigara,) još da nam državu kako su krenuli prodadu, malo li je, a sve sa namjerom bavljenja ilegalnim aktivnostima radi ostvarivanja sopstvenog profita, krijući se iza državnih funkcija. Ogrezli. Što se čeka?

25
0
M MarkoizNK_neregistrovani
05.10.2022. 09:34

Neka sve, no mi se ta guba navranila bila na trafiku dok je bio civil. Sad kad je Brat Bratu i Picoustom porešlo momče na kamione.

32
0
N NovakRamov_neregistrovani
05.10.2022. 09:33

Ja Mislim da nece dati ostavku jer se krije i stiti imunitetom.A imunitet stite braca u zlocini njih 41 znaju da ce tako sve jedan za drugim,Jednostavno to I’m je plan i program.E sada je stvarno na potezu sto bi rekao,,posteni demokrata “ Momo na naaaarodu koliko ce dopustiti ovo izivljavanje i ubijanje.

29
0