TV / Film

„Jedna od najgorih odluka u životu“

Evo zašto je Uma Turman odbila ulogu u „Gospodaru prstenova“

Trilogija Gospodar prstenova i dalje ima puno fanova, a mnogi glumci odbili su uloge u njoj, među kojima su Šon Koneri, Kristofer Plamer, Nikolas Kejdž i Uma Turman.

Evo zašto je Uma Turman odbila ulogu u „Gospodaru prstenova“ Foto: ABC
Portal AnalitikaIzvor

Za razliku od Konerija koji nije razumio izvorni materijal, ili Plamera koji nije htio da bude na Novom Zelandu toliko dugo, Uma Turman je ulogu odbila iz porodičnih razloga, piše Index.hr.

Glumica je u filmu trebalo da tumači mladu rohansku ratnicu, nećakinju kralja Teodena Eovin, koja ubije kralja vješca Angmara.

Nakon što je odbila ulogu, Eovin je odglumila Miranda Oto.

Uma Turman je tokom gostovanja u emisiji sa Stivenom Kolberom otkrila da je ulogu odbila jer je tada rodila svoje prvo dijete i osjećala se vezano za dom.

Glumica nije htela da vuče svoje dijete sa sobom na Novi Zeland, gdje je trebalo da provede naredne tri godine.

Turman je ovu odluku nazvala „jednom od najgorih odluka u životu“ i iako je imala dobar razlog za odbijanje uloge, požalila je što se nije pojavila u popularnoj trilogiji.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.