Evo koje funkcije je Twitter modernizovao na Androidu

Društvena mreža je redizajnirala direktne poruke na Androidu kako bi poboljšala njihov odziv i druge mogućnosti.

Evo koje funkcije je Twitter modernizovao na Androidu Foto: Twitter
AgencijeIzvor

Twitter je počeo da isporučuje neke od izmjena za svoju Android aplikaciju, koja korisnicima omogućava da u okviru direktnih poruka imaju vizuelno primaljiviji korisnički interfejs.

Android aplikacija društvene mreže je tokom godina u največoj mjeri bila neizmjenjena, ali ovo ažuriranje korisnicima donosi fluidnije i konstantnije iskustvo nego ikada do sada.

Direktne poruke sada izgledaju čistije, sa oblijim “speech” balončićima i tekst boksom u dnu. Sam inboks je manje zatrpan, dok pregled poruka ima “x” taster i lakši je za brisanje.

Twitter je dodao još neka poboljšanja u svoju Android aplikaciju, a ovo uključuje poboljšani odziv i performanse skrolovanja. Redizajnirana je opcija kreiranja poruka, kao i mogućnosti prosljeđivanja tvitova u okviru aplikacije.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.