Politika

Odlučeno na današnjoj sjednici

Evo koja su nova imenovanja u radnim tijelima Skupštine

Poslanici Crne Gore su na današnjoj sjednici na Cetinju glasali o imenovanjima i razrješenjima u radnim tijelima Skupštine i Upravnom odboru Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava.

Evo koja su nova imenovanja u radnim tijelima Skupštine Foto: Skupština CG
Portal AnalitikaIzvor

Glasovima poslanika razriješen razriješen je član Upravnog odbora fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Momčilo Vuksanović a umjesto njega je izabran Đorđe Brujić.

Kada su u pitanju predlozi koji se tiču radnih tijela Skupštine, poslanici su izglasali da se za članicu Ustavnog odbora izabere Suzana Pribilović, dok je umjesto nje, za članicu Odbora za rodnu ravnopravnost izabrana Lidija Kljajić.

Za člana Odbora za turizam, poljoprivredu i ekologiju i prostorno planiranje izabran je Mihailo Anđušić, a za članove Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije izabrani su Mihailo Ađušić i Janko Milatović.

 

Popović: Poslanici SNS-a utiču na izbore u Budvi; Adžić: Ne možemo zabraniti boravak na osnovu nečijih simpatija
1
Popović: Poslanici SNS-a utiču na izbore u Budvi; Adžić:…
03.10.2022 13:30

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.