Marketing

ENTEXT: Povećajte pritisak vode uz Grundfos pumpe za domaćinstvo

Rješenje kojim možete da poboljšate sistem vodosnabdijevanja: Grundfos porodica SCALA pumpi integriše sve komponente u jedan kompaktni uređaj za povišenje pritiska koji uključuje pumpu, rezervoar, senzor i nepovratni ventil

ENTEXT: Povećajte pritisak vode uz Grundfos pumpe za domaćinstvo Foto: Entext
Portal AnalitikaIzvor

Imate problem sa pritiskom vode? GRUNDFOS SCALA 1 i 2 pumpe za domaćinstvo su vaše rješenje. Ove pumpe dizajnirane su da povećaju pritisak sistema kako bi se potrošačima obezbijedio dovoljan protok i pritisak vode.

PR-1

Nedostatak pritiska vode ili bučan sistem za povišenje pritiska

Problem sa postizanjem idealnog pritiska ima tri osnovna uzroka. Prvi je što pritisak vode u gradskim sredinama opada kada je potrošnja velika – najčešće ujutro i uveče. Drugi, nekoliko otvorenih slavina u isto vrijeme, dovodi do pada pritiska, kao i do promjena temperature. I posljednji, ali ne manje bitan, dolazni pritisak moze biti konstantno nizak. Rješenje kojim možete da poboljšate sistem vodosnabdijevanja vašeg domaćinstva – SCALA pumpe!

Grundfos porodica SCALA pumpi integriše sve komponente u jedan kompaktni uređaj za povišenje pritiska koji uključuje pumpu, rezervoar, senzor i nepovratni ventil.

Grundfos SCALA1

PR-2

Grundfosova SCALA1 je kompaktna hidroforska pumpa, sve-u-jednom, jednostavna za ugradnju, dizajnirana za povećanje pritiska vode u kućnoj i manje zahtjevnoj komercijalnoj primjeni, kao što su navodnjavanje baste, ili povećanje pritiska u jednoj ili dvije porodične kuće ili stana.

Grundfos SCALA1 pumpu karakteriše visokoefikasni motor i niskošumna hidraulika. Ugrađena Bluetooth komunikacija, pruža vam potpunu kontrolu nad pompom, uz pomoć Grundfos GO REMOTE aplikacije. To znači da ugradnja i puštanje u rad nikada nijesu bili jednostavniji.

PR-4

Kako je samousisna, SCALA1 može da pumpa vodu sa nivoa koji je ispod nje. Kada se napuni vodom, pumpa može da izvuče vodu sa dubine od 8m, za manje od 5 minuta. To olakšava jednostavnu instalaciju, i pokretanje pumpe, i obezbjeđuje pouzdanije napajanje vodom u instalacijama u kojima postoji rizik od curenja u usisnim crijevima ili cijevima.

SCALA1 sadrži napredne funkcije zaštite:

  • Zaštita od rada na suvo, koja će automatski zaustaviti pumpu u slučaju nestašice vode
  • Zaštita od prečestog uključivanja u slučaju manjih curenja na instalacijama
  • Maksimalno vrijeme rada – nakon određenog perioda, štiti pumpu od kontinuiranog rada, spriječavajući potencijalnu štetu od poplave u slučaju pucanja cijevi

Pumpa ima ugrađenu zaštitu motora, koja će zaustaviti rad u slučaju izloženosti prevelikim teperaturama, u slučaju zastoja ili preopterećenja, kako bi se spriječilo pregorijevanje motora.

Na SCALA1 pumpu za domaćinstvo do kraja jula odobravamo 30% popusta, poručuju iz kompanije ENTEXT.

PR-3

Grundfos SCALA2

Grundfosovi inženjeri željeli su da razviju hidrofor koji zadovoljava potrebe korisnika. Rezultat, SCALA2 je potpuno integrisana, samousisna, kompaktna pumpa za povećanje pritiska u rezidencijalnim objektima. Dizajnirana je za direktno povećanje pritiska iz mreže gradskog vodovoda,krovnih rezervoara, prekidnih i podzemnih rezervoara.

Grundfos SCALA2 je hidrofor za domaćinstvo sa inteligentnom kontrolom pumpe, što znači da pumpa uzima u obzir i ulazni pritisak i sve otvorene slavine, i obezbjeđuje savršen pritisak kroz cio sistem. Kompaktan je, niskošuman i jednostavan za ugradnju. SCALA2 je dizajnirana da se uklopi u kuhinjski element. Sve komponente pumpe se ugradjuju u element, i dovoljno je kompaktna da se uklopi u postojeće instalacije

Integrisani sensor omogućava ujednačen pritisak vode. Novi inteligentni hidrofor za domaćinstvo čije se performanse povećavaju u zavisnosti od potrebne količine. Rezultat ujednačen u cijelom sistemu, korisniku obezbjeđuje savršen pritisak vode.

Jedostavan izbor. Jednostavna ugradnja

“Postavite sebi tri pitanja: Je li u pitanju stambeni objekat? Ima li najviše 3 sprata? Ima li najviše 8 slavina? Ako je odgovor “DA”, SCALA2 je pravi izbor za povećanje pritiska. Osim toga, aluminijumsko kućište SCALA2 pumpe je čvršće od standardnog kućišta, što minimizira vibracije, a time i buku.

Kompaktna, tiha i spremna da promijeni pravila igre

Mnoge hidroforske pumpe koje su danas dostupne, bučne su i zauzimaju dosta mjesta. To može biti jako nezgodno za kućevlasnike, naročito ukoliko je pumpa instalirana u samoj kući.

SCALA2 direktno rješava ovaj problem.

Kompaktna: SCALA2je teška 10kg, dimenzije su 403x193x302 mm. Svaka komponenta ugrađuje se u kuhinjski element, pa je SCALA2 toliko kompaktna da će se uklopiti na postojeće instalacije. Kada se instalira, daje automatski uobičajeni pritisak od 3 bara kroz cjelokupan sistem – pritisak koji možete jednostavno podesiti na integrisanoj kontrolnoj table

Samousisna: Omogućava pouzdan rad, fleksibilnost i jednostavnu ugradnju bez potrebe za punjenjem cijele usisne linije

Za vanjsku i unutrašnju upotrebu: SCALA 2 je prilagođena za instaliranje i u enterijeru i u eksterijeru (IP klasa: X4D, kućište tip 3 (US)), ali temperatura vazduha ne bi trebalo da prelazi 55°C. Ako temperatura padne ispod0°C, hidrofor se mora zaštiti od mraza.

Jedostavno upravljanje i kotrolna table koja se lako koristi

Pumpa SCALA2 je dizajnirana za rezidencijalne objekte visine do 3 sprata, i sa najviše 8 slavina. Pogodna je za instaliranje u enterijeru i eksterijeru.

  • Povećava pritisak vode iz gradskog vodovoda
  • Povećava pritisak iz krovnih, podzemnih, prekidnih rezervoara, kao i rezervoara za kišnicu
  • Crpljenje vode iz bunara sa dubine do 8 metara

Iskoristite 10% popusta do kraja juna. Za svaku obavljenju kupovinu, ležaljku gratis!

Nudimo mogućnost plaćanja do 36 mjesečnih rata, bez kamate uz NLB kredit na licu mjesta

Akcija traje do kraja juna ili isteka zaliha. Pumpe za povećanje pritiska dostupne su našim maloprodajnim salonima: Podgorica (Donja Gorica, Bulevar 21.maja 47) i Kotor (Radanovići bb, pored TV Butico).

SALON PODGORICA

T: +382 (67) 644 908

E: salonpg@entext.me

Radno vrijeme: pet-sub, 08:00h – 20:00h

SALON RADANOVIĆI

T: +382 (67) 644 908

E: salonko@entext.me

Radno vrijeme: pet-sub, 08:00h – 21:00h

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.