Show biz

Dženifer Lopez u biografskom dokumentarcu otkrila detalje iz privatnog života

Dženifer Lopez je u novom biografskom dokumentarcu otkrila detalje iz privatnog života, koji su iznenadili javnost.

Dženifer Lopez u biografskom dokumentarcu otkrila detalje iz privatnog života Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia
Portal AnalitikaIzvor

Uz ostalo, pjevačica je u dokumentarnom filmu "The Greatest Love Story Never Told" otkrila je da nije dobila dovoljno ljubavi od svojih roditelja.

„Kada sam odrastala, uvijek sam tražila nekoga ko će me učiniti voljenom. Bila sam srednje dijete, ne beba, ne prvorođena… Malo se izgubiš između svega“, kazala je latino pjevačica, koja ima sestre Leslie i Lindu.

Osvrnula se i na roditelje Gvadalupe Rodrigez i Davida Lopeza, koji su se rastali 90-ih.

„Tata me jako ignorisao jer je uvijek radio noću, a onda bi po cio dan spavao i nisam se osjećala kao da imam dovoljno veze s njim“, rekla je pjevačica, a zatim opisala kakva joj je bila majka. „Moja je mama bila narcisoidna, voljela je da bude u središtu pažnje i voljela je da se zabavlja“, objasnila je pa dodala da ih je majka naučila da budu samostalne i nezavisne od muškaraca, prenosi Index.hr. 

Da odnosi s majkom nisu bajni, obožavatelji već znaju jer je Lopez o tome govorio još 2022. u Netfliksovom dokumentarcu Halftime.

„Napravila je ono što je morala da preživi i to ju je učinilo jakom, ali i teškom“, rekla je pjevačica.

Lopez i njena majka udaljile su se jedna od druge kada se pjevačica usprotivila željama svoje majke i odustala od pohađanja fakulteta.

„Htjela sam da se okušam u plesu, puno radno vrijeme… Počela sam da spavam na kauču u plesnom studiju. Bila sam beskućnica, ali sam joj rekla: ‘Ovo je ono što moram da uradim'“, prisjetila se Lopez.

Sada je u dobrim odnosima sa roditeljima, a prošle godine čak je na Dan očeva podijelila fotografiju sa Davidom pa je napisala: „Tata, volim te.“

Iako ju je majka naučila da se ne oslanja na muškarce i bude sama sebi prioritet nisu je zaobišli nasilni odnosi.

„Mislim, nikad nisam bila u vezi u kojoj je bilo fizičkog nasilja, hvala Bogu, ali sam definitivno bila maltretirana…“, izjavila je pjevačica, ali nije rekla o kome se radi.


Portal Analitika