Politika

Zasijedala odlazeća Vlada

Đurović: Idemo sigurnim koracima ka rekordnoj turističkoj sezoni

Odlazeća Vlada održala je 54. sjednicu.

Đurović: Idemo sigurnim koracima ka rekordnoj turističkoj sezoni Foto: SS
Autor
JVAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Sjednicu možete pratiti na ovom linku.

Abazović je kazao da će da nagrade službenike koji su pomagali u saniranju posljedica zemljotresa u Turskoj.

"Ministarstvo neka pripremi spisak svih ljudi, kako bi ta stvar mogla da se realizuje", kazao je Abazović.

Đurović je naveo da su prihodi od turizma viši od 100 miliona eura.

"Na današnji dan imamo 42 hiljade turista, to nam garantuje uspješnu sezonu. Idemo sigurnim koracima ka rekordnoj turističkoj sezoni", tvrdi Đurović.

Kako dodaje, Crna Gora je odradila "fantastičan posao".

Abazović je obećao i rješavanje pitanja Instituta Igalo.

"Nadam se da ćemo donijeti odluke koje će trajno riješiti njihovo pitanje. U ovo trenutku daćemo finansijsku inekciju koja će pomoći akutno teškoj situaciji u Institutu", kaže Abazović.

Usvojen je izvještaj o radu na prioritetnom infrastrukturnom projektu „Naučno-tehnološki park Crne Gore“ za 2022. godinu s Izvještajem o radu Društva sa ograničenom odgovornošću „Naučno-tehnološki park Crne Gore“ za 2022. godinu i Planom aktivnosti za 2023. godinu.

Usvojen je prijedlog za davanje saglasnosti Opštini Plužine za podizanje spomen - obilježja davanjem naziva javnom objektu - ulici imenom Dr Petar Žulović, prije isteka zakonskog roka, kao i prijedlog za davanje saglasnosti Opštini Andrijevica za podizanje spomen – obilježja davanjem naziva JU Dom zdravlja imenom Doktor Tomislav Tomo Mićović, prije isteka zakonskog roka.

Državni sekretar MKI Admir Šahmanović kazao je na današnjoj sjednici Vlade da kompanija Pegazus počinje sa aviolinijama iz Istanbula prema Podgorici 22.juna.

Portal Analitika

Komentari (7)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
n nmkneregistrovani_neregistrovani
26.05.2023. 19:18

a bjezi nevoljo jedna sto se dicite onim sto su drugi udarili temelje sa kojih drzava ubira prihode, đe je neki vas proizvod novi da se dicite , nema ga nista novo stvorili nijeste. Sve sto je stara vlast stvarala kritikovali ste a sad drzava od toga zivi a vi se hvalite kao da je vasa zasluga. Vi ste upropastili dosta toga na celu sa MA sram vas bilo

3
0
B Bubamara_neregistrovani
26.05.2023. 12:17

Biće sigurno, kada kaže ovaj keramičar od ministra. Doći će ljudi u Crnu Goru i zbog programa "Stop inflaciji", a najviše da kupe pelet, jer je on najtraženija roba na 40 stepeni i UV index veći od 9. Kakvi sladoledi i klime. Pelet ljudi. Već funkcioniše naš slogan za sezonu: "Dođite u divlju ljepotu. Nećete se smrzavati. Pelet po cijeni od 230 eura po toni. Prevoz je vaš. Garanciju kvaliteta i reklamacije prima "Cerovo"".

5
0
p podgorica_neregistrovani
26.05.2023. 11:44

Da ti vjerujemo kao za dens Kako vjetar duva takva mu je i prica smuta

6
0
a aMakse_neregistrovani
26.05.2023. 11:36

Nakon 11-og te opet čeka preprodaja wc šolja.

8
0
B Brat_neregistrovani
26.05.2023. 10:18

Ne budali vise Djurovicu, no se vrati prodaji te keramike i ljepkova...

9
0
u unukmarkamiljanova_neregistrovani
26.05.2023. 10:18

Ma sta ga ovi ODLAZECI KE*AJU, nista nek nam ne izjavljuju osim dan kada ODLAZE to je sto nas interesuje ali svakako i za sigurno neka sa sobom odvedu i Abu žabu jer je i on odlazeci i on pripada vama NEPOVJERLJIVIM Sve sto ratite mi znamo ko ste i gdje koi zivi pa vam nebi preporucio da mirno spavate, ima ona stara uzreka, Noc ga progutala

8
0
E E_viva_vero_montenegro
26.05.2023. 10:09

hahahahahaha ni licimjer vaš partiski ne vjeruje tome ' sezona je jednaka nuli ili gubitku ili najbolje kazati minus sa obzirom da je meljarda zajma puštena u promet kroz penzije i plate odnosno trebala je biti na tržište cg economije ali tiga novca sada nema pojela neka i nečija maca i to tuđi pizajmljeni ko će to da vraća aveti ..

14
0