Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Đukanović: Izbori su prilika da stavimo tačku na propadanje Crne Gore, spremni smo da povratimo stabilnost

"Niko ovaj rebus ne može riješiti do građani Crne Gore"

Đukanović: Izbori su prilika da stavimo tačku na propadanje Crne Gore, spremni smo da povratimo stabilnost

Bivši predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović je ocijenio da se Crna Gora na ovim izborima nalazi unajizglednijoj prilici da nakon trogodišnje političke agonije nastavi svoj prekinuti put evropskog i ekonomskog razvoja.

PobjedaIzvor

"Gledajući kroz političku prizmu Crna Gora u posljednje tri godine je zaista jedinstven kuriozitet u svijetu. Posljednje dvije vlade sebe nijednom nijesu predstavile kao vlade naše države. Pokušali su da nam podmetnu da dogmama srednjeg vijeka odgovaramo na izazove savremene civilizacije. Činilo se sve da ispune očekivanja velikosrpakog nacionalizma i ruskih interesa na Balkanu. Rasprodali su sve što je od njih traženo - od naših crkava do razvoja koji smo mukotrpno gradili. Prokockali su šansu da budemo dio evropske zajednice. Poljuljali su i evropski i međunarodni ugled naše države", naveo je Đukanović na završnoj predizbornoj konvencijikoalicije "Zajedno, za budućnost koja ti pripada" te DPS-a, Socijaldemokrata (SD), Liberalne partije (LP) i Demokratske unije Albanaca (DUA).

Ukazao je na to da su prethodne vlasti u samo tri godine uspijele da unište sve servise koje je država obezbjeđivala svojim građanima.

"Crna Gora je postala država sa najvišom stopom inflacije u Evropi, država koju napuštaju strani investitori, država bankrotiranog zdravsta i iskopromitovanog sistema bezbjednosti. Premijer i članovi izvršne vlasti su heroji "Skaj" aplikacije. To je žalosna slika današnje Crne Gore", ukazao je bivši predsjednik države.

Podvukao je da je zato ovo trenutak i prilika da stavimo tačku na propadanje naše države.

"Ovo je trenutak kada politiku moramo vratiti odgovornim ljudima.Opet smo spremni da sa svima koji to žele povratimo stabilnost države i našim potpocima obezbijedimo pouzdanu budućnost. Da to možemo svjedoči sve ono što je Crna Gora do sada postigla. Sve što je Crna Gora do sada napravila na svom evropskom putu učinjeno je pod dirigentskom oslicom DOS-a i ove liste. Sve do posljednjeg zareza na evropskom putu, mi smo postigli", poručio je Đukanović.

Svako ko želi takvu budućnost Crne Gore, Đukanović poručuje da ima ponudu - broj 10.

"Pouka je jasna. Niko ovaj rebus ne može riješiti do građani Crne Gore. Zato vjerujem u razboritost građana. Vjerujem da će naša izborna lista u nedjelju dobiti dovoljno povjerenja da obnovi poziciju stamene kičme proevropske politike Crne Gore", zaključio je Đukanović.

Portal Analitika

Komentari (8)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
b boys_neregistrovani
08.06.2023. 22:13

Ovo je sve proizvod tvog " delanja" i tvoje druzine i najbolje da im nijesi pomagao jer ih topis do kraja covječe... i sve nas sa njima...

4
11
v vjeracrnegore_neregistrovani
08.06.2023. 22:08

Jedan,jedini i najveci !!! 100 godina zivio Crnogorce i ljudino !!!!!

16
3
E Emina_J
08.06.2023. 21:00

" Đukanović: Izbori su prilika da stavimo tačku na propadanje Crne Gore, spremni smo da povratimo stabilnost " ... Vise se ne moze cekati , pored nas , hoce i cijeli Region da padne ...!! Struja je krenula , ali se za sad jos vrti , nadam se da nece naci put preko Poljske ...( podeska za njih ) i i naravno Podrska za nas Evropejce ..!!!

14
2
p partizanskiput_neregistrovani
08.06.2023. 21:00

KRALJ,LJUDINA,PRESJEDNIK,SPASITELJ I OBNOVITELJ CG,CG NATO CLANICA,CG SPASIO 90ihOD NATO BOMBI,DIKO I PONOSU CRNE GORE! SA LOVCENA VILA KLICE,ZIVIO NAM I VLADAO 100g MILO PRESJEDNICE!!!!!MILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24
3
I Istinama_neregistrovani
08.06.2023. 20:36

Imate glas od mene a nikada vas nijesam glasao. I samo vam dajem glas iz inata ovim smećarima! A vi ste krivi što se ovo dešava jer od lopovluka ste zaboravili državu. Sram vas bilo a i mene sa vama što ću glasati za vas!

25
10
a apstinent_neregistrovani
08.06.2023. 20:40

@Istinama_neregistrovani Ko te cera da glasas? Ostani doma u nedjelju.

11
24
I Istina_neregistrovani
08.06.2023. 20:48

@apstinent_neregistrovani a pa za inat vama mrziteljima CG, eto zato ću glasati njih a ne vas izdajnike, lopove, mrzitelje CG, i prevrtače korita, jer ste se najeli i prevrnuli korito kao svinje!!!

30
2
m milko_neregistrovani
08.06.2023. 21:07

@Istina_neregistrovani Ada ti sad malo prije rece da te je sramota sto ces glasat suvereniste u nedjelju. Budi jasan jer sam ja tvoj komentar protumacio u tom smislu.

6
6