Politika

Predsjednik čestitao Dan Opštine Danilovgrad

Đukanović: Danilovgrad i njegova lokalna uprava, prepoznali su razvojnu šansu grada

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 9. decembra – Dana opštine Danilovgrad, predsjednici Zorici Kovačević, predsjedniku Skupštine opštine Zoranu Boškoviću, odbornicima i svim građanima Danilovgrada uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

Đukanović: Danilovgrad i njegova lokalna uprava, prepoznali su razvojnu šansu grada Foto: gov.me
Portal AnalitikaIzvor

''Proslavljajući današnji praznik oslobođenja Danilovgrada, s pijetetom se odnosimo prema njegovim građanima koji su u antifašističkoj borbi, ali i mnogim drugim oslobodilačkim borbama prije toga, položili svoje živote za slobodu. Njihova tadašnja žrtva i upaljena luča slobode, osvijetila nam je put do današnje moderne, nezavisne države, ugledne u međunarodnoj zajednici, članice NATO Saveza, kao i lidera u procesu pristupanja EU sa svim otvorenim pregovaračkim poglavljima.

Danilovgrad i njegova lokalna uprava, prepoznali su razvojnu šansu grada i strateškom politikom privlačenja domaćih i stranih investitora uz kontinuitet unapređenja poslovnog ambijenta u ovom gradu, ali i cijeloj zemlji, obezbijedili mogućnosti za kvalitetno poslovanje i život svima koji se opredijele za takav korak.

Na temelju započetih i planiranih projekata usaglašenih sa strateškim aktivnostima koje smo od obnove nezavisnosti dugoročno usmjeravali na nivou cijele zemlje, uvjeren sam da Danilovgrad čeka blisko bolja budućnost'' navodi se u njegovoj čestitki.

Portal Analitika