Crna hronika

Preticao preko pune linije

Državljanin Srbije uhapšen u Šavniku: Policajcu nudio 10 eura kako bi izbjegao odgovornost za počinjeni prekršaj

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Stanice policije Šavnik su, tokom pojačanih kontrola saobraćaja na dijelovima magistralnih puteva, lišili slobode vozača koji je policijskom službeniku ponudio novac u cilju izbjegavanja odgovornosti za počinjeni prekršaj, saopšteno je iz Uprave policije.

Državljanin Srbije uhapšen u Šavniku: Policajcu nudio 10 eura kako bi izbjegao odgovornost za počinjeni prekršaj Foto: RTCG
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode, savnička policija je lišila slobode M.P. (34) državljanina Republike Srbije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo davanje mita. M.R. je, nakon počinjenog saobraćajnog prekršaja – preticanje preko pune lnije, policijskom službeniku ponudio novac u iznosu od 10 eura sa ciljem izbjegavanja odgovornosti za počinjeni prekršaj. 

„Osim toga, policija je u Šavniku za jedan dan sprovedenim kontrolama u saobraćaju vozačima izdala 13 prekršajnih naloga, podnijela je jednu prekršajnu prijavu, dva vozila je isključila iz saobraćaja i oduzela je jedan par registarstkih oznaka“, zaključuju u saopštenju.

Portal Analitika