Marketing

Uručeni prvi vaučeri u nagradnoj igri “Toplija zima sa Pobjedom”

Drva i peći spremni za dobitnike

U nagradnoj igri “Toplija zima sa Pobjedom” prve vaučere je dobitnicima peći danas uručila direktorica Službe za upravljanje benefit programima u Hipotekarnoj banci Jelena Stojanović, dok je dobitnicima po pet metara drva za ogrijev, vaučere uručila Lena Bošković direktorica korporativnih komunikacija grupacije Vezuv.

Drva i peći spremni za dobitnike Foto: Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

Po pet metara drva u prvom izvlačenju dobili su Bojan Danilović iz Podgorice, Marko Miletić iz Podgorice, Ranka Vučić iz Podgorice, Branojka Sjekloća sa Cetinja i Marjan Vučetić iz Nikšića. 

Peći Alfa 55 dobili su Biljana Dušević iz Podgorice i Nenad Tabaš iz Pljevalja. 

Podijeljene su, dakle, nagrade prvog kola u nagradnoj igri “Toplija zima sa Pobjedom”, u saradnji sa Hipotekarnom bankom i Volcanom, a do kraja nagradne igre će Pobjeda podijeliti ukupno 50 metara drva za ogrijev, i 5 šporeta Alfa 55.

Predstavnice sponzora, Lena Bošković i Jelena Stojanović čestitale su svim dobitnicima, uz napomenu da svi imaju još jednu šansu, 2. oktobra, kada je drugo izvlačenje i tada će biti poznata imena još osam dobitnika – još tri dobitnika peći i još pet dobitnika drva. One su obije ukazale na značaj ove društveno odgovorne nagrade igre, imajući u vidu troškove priprema za zimu.

U ime dobitnika, kako Pobjedi tako i sponzorima, zahvalio se Dimitrije Sjekloća, čija je supruga Branojka dobila pet metara drva, a kako kaže, poslali su nekoliko koverata. 

On je poručio svima ostalima da igraju ovu nagradnu igru, koja je zaista korisna uoči pripreme ogrijeva, obzirom koliki je to veliki namet na budžet porodica.

Svi koji pošalju pet kupona, a nijesu imali sreće u prvom kolu, učestvuju i za drugo izvlačenje 2. oktobra - dakle svi imaju još jednu šansu da osvoje ili pet metara drva za ogrijev, ili šporet Alfa 55. 

Kovertu u kojoj su kuponi učesnik treba da pošalje na adresu: Nova Pobjeda d.o.o. 19 decembra br. 5, Podgorica. Učesnik može koverat ubaciti i u sanduče u holu Pobjede (Ul. 19. decembra 5 - južna tribina stadiona, IV sprat), kao i u sanduče na oglasnom odjeljenju Pobjede - Bulevar revolucije 15 (stara zgrada Pobjede).

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.