Sci/Tech

Drugi dan ICT Week-a: Konferencija na temu sajber bezbjednosti i Gaming night

Drugi dan ICT Week-a obilježiće dva tematski odvojena ICT događaja.

Drugi dan ICT Week-a: Konferencija na temu sajber bezbjednosti i Gaming night Foto: Telekom
Portal AnalitikaIzvor

Konferencija na temu sajber bezbjednosti “Integrator” koju organizuje članica klastera, Sky Express, počinje danas u 11 sati u hotel CUE.

''Imajući u vidu značaj ove teme u svjetlu sve češćih napada na javne i privatne servere i infrastrukturu, kako u našoj zemlji tako i širom svijeta, organizator poziva sve profesionalce iz svijeta sajber sigurnosti kao i sve zainteresovane za ovu temu da prisustvuju konferenciji “Integrator” (prijave su preko www.ictweek.me)'', saopštili su organizatori.

U poslijepodnevnim časovima u šoping centru Big Fashion, sa početkom od 16 sati, biće organizovan događaj pod nazivom Gaming night – prezentacije crnogorskih gaming studija i njihovih pionirskih koraka u ovoj perspektivnoj industriji, uz centralni događaj 3Hills takmičenje “League of Legends” i prateće zabavne sadržaje.

3hills je koorganizator centralnog događaja na Gaming Night-u: League of Legends turnira sa nagradnim fondom od 1.000 eura. Oni će na svom štandu organizovati i nekoliko mini turnira: NBA 2022, Rocket League, Fall Guys, Starblind i Infuencer Challenge.

Pored toga, svoje štandove na događaju imaće i kompanije Alicorn, Crnogorski Telekom sa igraonicom VR Another World, i Codelab. Događaj će uključivati i izlaganje Keynote govornika Uroša Mijalkovića - Case study gaming studia Miracle Dojo, Game Dev talks sa gostima, a biće propraćen i zabavnim dijelom programa uz pratnju DJ-a.

ICT Nedelju realizuje Glavni grad Podgorica, u saradnji sa udruženjem ICT Cortex i pod

pokroviteljstvom Crnogorskog Telekoma.

Događaji su namjenjeni široj javnosti i svi su besplatni. Organizatori obećavaju kvalitetan i zabavan sadržaj i sve zainteresovane pozivaju da se pridruže.

Zbog ograničenog broja posjetilaca, na različitim lokacijama, prijave su obavezne a mogu se poslati preko sajta www.ictweek.me

agenda-2

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.