Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Dragović: Nikome ne branimo da traži promjene Ustava kako nalaže procedura, DNP očito ipak neće napuštati vlast

"Hvala im što nas podsjećaju na naša obećanja i program"

Dragović: Nikome ne branimo da traži promjene Ustava kako nalaže procedura, DNP očito ipak neće napuštati vlast

Iz pokreta Evropa sad oglasili su se povodom današnje reakcije Demokratske narodne partije, pri čemu su im zahvalili što ih podsjećaju na obećanja i predizborni program.

Dragović: Nikome ne branimo da traži promjene Ustava kako nalaže procedura, DNP očito ipak neće napuštati vlast Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

"PES sigurno neće povlačiti predloge čiji je idejni tvorac i autor, a neće odustajati ni od ekonomskog programa Evropa Sad 2, koji je osnova za bolji život i ekonomski prosperitet svih naših građana. PES neće čuvati svoje funkcionere za koje budu postojali jasni dokazi i osnovana sumnja da čine krivična djela", kazao je njihov poslanik Darko Dragović.

On je dodao kako ta stranka "neće braniti bilo kome da koristi svoja ustavna ovlašćenja, pa i u dijelu promjene Ustava na način i u proceduri kako to Ustav Crne Gore predviđa".

DNP: Suspendujemo podršku Vladi do usvajanja Rezolucije o genocidu u Jasenovcu, smjene jednog broja ministara....
100
DNP: Suspendujemo podršku Vladi do usvajanja Rezolucije…
25.05.2024 12:15

"Isto tako, PES neće mijenjati krivični zakon koji već predviđa da ne zastarijeva vođenje krivičnih postupaka za krivicna djela korupcije i neće dozvoliti povratak DPS-a na vlast . Na osnovu stava DNP-a možemo da zaključimo da oni ipak neće napuštati vlast dok PES ostane onakav kakav je bio i do sada", istakao je Dragović.

Portal Analitika