Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • DPS Šavnik: Opstrukcije DF-a i izostanak reakcije nadležnih organa otvaraju sumnju o sinhronizovanoj akciji sabotaže izbora

Još jednom pozvali tužilaštvo i policiju da omoguće nesmetano glasanje

DPS Šavnik: Opstrukcije DF-a i izostanak reakcije nadležnih organa otvaraju sumnju o sinhronizovanoj akciji sabotaže izbora

Izostanak reakcije nadležnih institucija i najave organizovanih opstrukcija za nedjelju od strane DF-a otvaraju sumnju da se radi o sinhronizovanoj akciji i nastavku sabotaže izbornog procesa kontinuiranim vršenjem krivičnih djela organizovanih pojedinaca, saopšteno je nakon večerašnjeg sastanka Izvršnog odbora DPS Šavnik, kojem su pored samih članova prisustvovali i pojedini članovi Predsjednistva i Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

DPS Šavnik: Opstrukcije DF-a i izostanak reakcije nadležnih organa otvaraju sumnju o sinhronizovanoj akciji sabotaže izbora Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

"Na sastanku se primarno razgovaralo o predstojećem održavanju novog ponavljanja izbora u našoj opštini, kao i o brojnim dosadašnjim manjkavostima i zloupotrebama od strane DF-a i opstrukcijama njihovih članova i simpatizera", navodi se u saopštenju. 

Osim toga, još jednom su pozvani tužilaštvo i policija, da kao nadležni organi omoguće nesmetano glasanje svim građanima sa pravom glasa, kako bi lokalni izbori u Šavniku bili okončani u skladu sa demokratskom praksom.

"Na kraju još jednom im je upućen zahtjev da štite zakone i Ustav naše države, te da ukoliko bude drugačije, naša partija će podnijeti krivične prijave i protiv najodgovornijih iz institucija sistema", zaključili su iz DPS-a.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
D DonDritoAbazone_neregistrovani
04.11.2022. 18:33

Neće dati Filip 🤣🤣🤣 To je munja od ministra. Ovo stvarno niđe nema: grupa ekstremista već treći put ometa izbore a MUP ne čini ništa da građanima omogući ostvarivanje jednog od ustavom garantovanih ljudskih prava. Podnose krivične prijave. Šta mi imamo od krivičnih prijava kad i dalje ne možemo glasati? Spriječite klerofašiste da sabotiraju izbore, to vam je osnovni zadatak! Nećete, jer radite za DF, uraši!

5
1
p prijatelj_neregistrovani
04.11.2022. 17:56

Svi najnadlezniji iz DPS-a da budu u Savniku u nedjelju, ako treba i strazariti pored kutija. Takodje da u gradu bude Vesko Veljovic i ostali jaki momci koje imate. Ne dozvoliti litijasima iz df, demokrata i evrope nikad da vam ukradu pobjedu! Savnik je uvijek bio Crnogorski! Sa srecom!

5
1