Politika

DPS: Osuđujemo prijetnje upućene ministarki zdravlja

Demokratska partija socijalista najoštrije osuđuje prijetnje upućene ministarki zdravlja u Vladi Crne Gore Jeleni Borovinić-Bojović, i zahtijeva od nadležnih organa da se ovaj slučaj što prije riješi.

DPS: Osuđujemo prijetnje upućene ministarki zdravlja Foto: DPS
Portal AnalitikaIzvor

"U osudi takvih nedopustivih pojava ne smije biti političkih razlika. Svi smo jednako dužni da pošaljemo jasnu poruku upozorenja da su svako nasilje i prijetnje javnim djelatnicima i članovima njihovih porodica, ili bilo kome drugome, ne samo neprihvatljivi, nego da to ne priliči crnogorskoj tradiciji, i u suprotnosti je sa osnovnim evropskim vrijednostima i ciljevima kojima kao društvo težimo.

Kao Partija u potpunosti posvećena građanskom konceptu i usvajanju demokratskih standarda, izražavamo nadu da u bliskoj budućnosti neće biti potrebe u Crnoj Gori da se bilo koji politički subjekt, ili pojedinac, ovakvim povodima obraća javnosti", napisali su iz ove partije.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.