Politika

DPS Nikšić: Kovačević od Carevića tražio podršku kriminalnih struktura iz Budve

Da se koaliciji za Budućnost Nikšića ne piše dobro na predstojećim izborima, pokazuje i odlazak liste Marka Kovačevića na noge istaknutom Frontovom jurišniku i tobdžiji, predsjedniku Opštine Budva, Marku Batu Careviću, ocijenili su iz OO DPS Nikšić.

DPS Nikšić: Kovačević od Carevića tražio podršku kriminalnih struktura iz Budve Foto: Foto: DPS
Portal AnalitikaIzvor

„Shvativši da ga čeka ubjedljiv poraz, Kovačević je uprkos aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u Budvi pošao da se vidi sa Carevićem kako bi od njega tražio logistiku u vidu kriminalnih struktura iz Budve koje bi trebalo poslati u Nikšić u nadi da će time spriječiti sunovrat koji ova koalicija doživljava iz dana u dan. Kovačević, dakle nedostatak harizme i snage nosioca liste pokušava nadomjestiti podrškom Batove predizborne artiljerije“, ističe se u saopštenju DPS Nikšić.

Uz sve to, dodaju oni, po ko zna koji put svjedočimo zloupotrebi državnih resursa u predizborne svrhe budući da Carević u kabinetu predsjednika Opštine obavlja partijske sastanke, ugošćava i daje podršku jednom nosiocu liste i to iz druge opštine.

„Kovačeviću će ipak sve ovo biti uzalud jer su građani Nikšića odlučni da izaberu evropski put razvoja umjesto povratka u prošlost koji koalicija na čijem je on čelu nudi“, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika