Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • DPS Kotor: Gnusnim prijetnjama i uvredama na društvenim mrežama htjeli da nacrtaju metu mladoj državljanki Crne Gore

Navode iz ove partije

DPS Kotor: Gnusnim prijetnjama i uvredama na društvenim mrežama htjeli da nacrtaju metu mladoj državljanki Crne Gore

"Sloboda, freedom, libertà - na kojem god jeziku tu važnu riječ pomenemo dokazano je u posljednih nekoliko mjeseci da ona više ne stanuje u našoj državi. Najnovija žrtva samozvanih oslobodioca postala je i naša sugrađanka, Rišnjanka Miljana Krivokapić, studentkinja Fakulteta političkih nauka u Podgorici.",navode iz kotorskog  DPS-a.

DPS Kotor: Gnusnim prijetnjama i uvredama na društvenim mrežama htjeli da nacrtaju metu mladoj državljanki Crne Gore Foto: DPS
Portal AnalitikaIzvor

"Gnusim prijetnjama i uvredama na društvenim mrežama internet dželati četničkih grupacija htjeli su da nacrtaju metu ovoj mladoj državljanki Crne Gore, građanki Kotora, mještanki Risna i na poslijetku članici DPS-a. 

Želimo da pozovemo sve nadležne institucije da reaguju, da ispitaju slučaj i procesuiraju odgovorne sa iskrenom nadom da neće pasti pod uticaj medijsko-partijskih pritisaka sadašnje vlasti i da će ovaj i slične slučajeve u što kraćem roku valjano riješiti.

Takođe se nadamo da će predstavnice NVO sektora koje se bore za prava žena, a čije je sjedište u Kotoru napokon reagovati, iako se radi o ženi iz njima „mrskog“ DPS-a.

Sloboda, freedom, libertà – na kojem god jeziku tu riječ izgovorili obećavamo vam da ona nije zamrla.", ističu iz ove partije.

Portal Analitika