Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • DPS Budva: Podnošenje marketinških inicijativa i dalje odgađanje izbora najnepoštenija je zloupotreba građana

DPS Budva: Podnošenje marketinških inicijativa i dalje odgađanje izbora najnepoštenija je zloupotreba građana

Mandat Skupštini opštine Budve trebalo je odavno da bude skraćen, jer je svaki novi dan ignorisanja činjenice da se Budvom upravlja iz zatvora, najnepoštenija zloupotreba njenih građana, saopšteno je iz OO DPS Budva. 

DPS Budva: Podnošenje marketinških inicijativa i dalje odgađanje izbora najnepoštenija je zloupotreba građana Foto: DPS
Portal AnalitikaIzvor

Demokratska partija socijalista poziva na nove izbore od dana hapšenja predsjednika opštine Mila Božovića.

"Ni tada ni danas, naš grad nije funkcionisao, između ostalog, zahvaljujući i politikantskim igrama koje, nažalost, prate i najavljenu inicijativu Demokrata o skraćenju mandata lokalnom parlamentu. To što su Demokrate kazale da DPS-u ne nude da potpiše inicijativu za skraćenje mandata ne tangira nas, ali i to je još jedan prilog neodgovornosti prema građanima Budve, i još jedna u nizu politikantskih igrica koje su naš grad dovele na ivicu ponora, ne samo zahvaljujući ovom posljednjem mandatu, već i prethodnim mandatima, u kojima su potpisnici inicijative vršili vlast", kažu u saopštenju. 

Dodaju da za njih nema većeg prioriteta od toga da se "spere ljaga sa lica Budve, i da grad konačno dobije odgovornu i sposobnu vlast, oslobođenu politikanata i kalkulanata".

"Stav Demokratske partije socijalista je poznat, i ukoliko inicijativa formalno uđe u proceduru, mi ćemo se na glasanju izjasniti i jasno odrediti prema skraćenju mandata Skupštini", zaključuju u saopštenju. 

Portal Analitika