Politika

Pozdravili akciju ANB-a i SDT-a u otkrivanju šverca cigareta

DPS: Brat Abaz i njegova švercerska družina, ovaj put su se zaigrali

Demokratska partija socijalista pozdravlja akciju Agencije za nacionalnu bezbjednost i Specijalnog državnog tužilaštva u otkrivanju šverca cigareta, poručili su iz ove stranke. 

DPS: Brat Abaz i njegova švercerska družina, ovaj put su se zaigrali Foto: Foto: DPS
Portal AnalitikaIzvor

Ohrabruje, kako su istakli, inicijativnost Specijalnog tužilaštva, da započne akciju i identifikuje počinioce ovih kriminalnih radnji, o kojima javnost bruji već nekoliko mjeseci. 

„Jasno je da se ove kriminalne aktivnosti nijesu mogle sprovesti bez ključne uloge starješina državnih organa ove vlasti. Neupitno je da je ovo krijumčarenje, zamaskirano populističkim predstavama spaljivanja cigareta, imalo zeleno svijetlo predsjednika Vlade, koji je ujedno i partijski šef, pomenutim starješinama“, podvukli su.

Prema njihovim riječima, sve ove okolnosti bacaju svjetlo na kontinuirane pokušaje Dritana Abazovića da sebe i svoju partiju prikaže kao nepokolebljive borce protiv kriminala i šverca a da, kako kažu, sa druge strane pokušavajući da zavara trag, histerično napada svakog ko dovede u pitanje iskrenost njegove namjere, a posebno nesklad između njegovih riječi i postupaka. 

„Lažni Robin Hud, intimus visokog funkcionera BIA i glavnog operativca ruskih službi na Balkanu, sa “druženja” u Foči i na Zlatiboru, brat Abaz i njegova švercerska družina, ovaj put su se zaigrali. Njihov plan da im nadležna Uprava “oduzme” robu, da lažira njeno spaljivanje, a da je zapravo prodaju i podijele plijen, da bi je na kraju, još jednom naplatili tužbom protiv države (jer naravno roba nije trebalo ni da im se oduzima) ovaj put je osujećen“, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
N NovakRamov_neregistrovani
03.10.2022. 18:01

A taman brat bolnicu da otvori,ova tura bi zavrsila ovih 5-6 scenera sto fali,okle se stvorise ovi Englezi i Rasko od ongnja izgoreli.A i Rade maljugan nista da ne primijeti.

44
0
j jasamovo_neregistrovani
03.10.2022. 17:16

duvan je stetan moj Drtko

48
0
C CRNOGORAC_neregistrovani
03.10.2022. 20:48

@jasamovo_neregistrovani Pa samo zbog toga sto je duvan stetan zato su ga zaplijenili i bajagli spalili pa neka ga sada podijele suprotnim partijama da ih sve otruju Stoke stoke muse a drugi ih guze

15
0