TV / Film

Prepušta šansu mlađim generacijama

Donijela odluku: Sigurni Viver je završila sa „Alienom“

Sigurni Viver jasno je kazala da je "brod otplovio" misleći na njenu ulogu Elen Ripli u novom „Alien“ filmu, iako je u jednom trenutku bila otvorena za ideju povratka.

Donijela odluku: Sigurni Viver je završila sa „Alienom“ Foto: IMDb
Portal AnalitikaIzvor

U najnovijem intervju za Total Film magazin, Viver je potvrdila da je u potpunosti završila sa„Alien“franšizom i da je srećna što ostavlja legendarnu ulogu iza sebe.

"Postoje razni mlađi glumci koji mogu da preuzmu ovakav tip uloge. I postojao je ’Alien 5’koji sam stvarno željela da radim sa Nilom Blomkampom, i nismo to uradili, ali, znaš, taj brod je otplovio. Srećna sam zbog onog što trenutno radim. Moje vrijeme u svemiru je prošlo“, kazala je ona.

"Napravili su Ripli kao ženu, bez da je prikažu kao bespomoćno stvorenje," dodala je ona, odajući priznanje Ridli Skotu kao glavnoj pokretačkoj sili zaslužnoj za trajanje te kompletne franšize.

Podsjetimo, ova naučno fantastična horor franšiza daleko je od gašenja. Na putu je nezavisni „Alien“ film koji će režirati reditelj "Evil Dead" horora Fede Alvarez i „Alien“ serija koju će raditi kreator serije “Fargo” Noa Holi, koja će biti prikvel Skotovog remek-djela iz 1979. godine.

Portal Analitika