Show biz

Džoli i Pit napustili Crnu Goru i odletjeli za Veneciju

Izvor

 

Podsjetimo, nakon jučeraršnjeg slijetanja na tivatski aerodrom, par je automobilom dubrovačkih registracija prebačen u hotel "Splendid" u Bečićima kraj Budve, a odsjeli su u apartmanu u kojem je svojevremeno spavala i Madona kada je na Jazu održala koncert 2008.godine. U istom apartmanu je svojevremeno boravio i Mik Džeger. "Dvoje poznatih glumaca su u našem hotelu, nisu imali nikakvih posebnih zahtjeva. To je sve što možemo reći jer su naši gosti insistirali na diskreciji i žele da se odmore prije povratka u Veneciju", reklo je osoblje hotela medijima.

Očigledno je da se slavnom paru dopala Crna Gora čim su neplanirano produžili boravak, a dobro upućeni tvrde da se njima najviše dopada činjenica da nema medijske pompe oko njihovog dolaska i da im je omogućena diskrecija. Inače, do apartmana u kojem se nalazi selebriti" par, vodi poseban lift, što olakšava domaćinima posao zaštite privatnosti poznatih.

"Slavnim glumcima se najviše dopada mir, diskrecija i prelijepi pogled na more", tvrde sagovornici Portala Analitika. Iako je planiran njihova posjeta Dubrovniku, slavni je par odlučio da zaobiđe hrvatski grad te se odmah uputi u Tivat.

Podsjetimo, slavni par je prije dva dana posjetio izbjeglički centar u Goraždu. Oni su tamo razgovarali sa izbjeglicama i raseljenim osobama s područja jugoistočne Bosne. Anđelina Džoli je ambasadorka dobre volje UNHCR-a, a cilj njihove posjete je, kako javljaju sarajevski mediji, da se ukaže na probleme izbjeglica i potrebu hitnog rješavanja njihovog pitanja

.

 

Portal Analitika