Politika

Predsjednik Omladine SD-a osudio prijetnje Miljani Krivokapić

Đokić: Političko ili bilo koje drugo uvjerenje ne smije biti razlog za progon

Predsjednik Omladine Socijaldemokrata (SD), Emil Đokić, osudio je prijetnje na nacionalnoj i partijskoj pripadnosti studentkinji Fakulteta političkih nauka i članici Savjeta mladih Demokratske partije socijalista (DPS), Miljani Krivokapić.

Đokić: Političko ili bilo koje drugo uvjerenje ne smije biti razlog za progon Foto: Foto: SD
Portal AnalitikaIzvor

„Najoštrije osuđujem prijetnje i uvrede upućene @krivokapicm28 na ovoj mreži, od strane profila čiji je identitet nepoznat. Još više zabrinjava odgovor @PolicijaCG da oštećenoj, u ovom slučaju, ne mogu pomoći. Čvrsto vjerujem da ničiji stav, političko ili bilo koje uvjerenje ne smije biti razlog za progon te osobe“, napisao je Đokić na Tviteru.

On je poručio da u svoje, ali i u ime SD-a, daje punu podršku Krivokapić, uvjeren, kako je dodao, da je većinska Crna Gora na njenoj strani.

Podsjetimo, Krivokapić je saopštila juče da na svom Tviter nalogu dobija prijetnje koje su zasnovane na nacionalnoj i partijskoj pripadnosti. Navela je da je prijavila prijetnje policiji, ali da su joj iz tog organa kazali da ne mogu izaći u susret u otkrivanju lica koja stoje iza profila s kojih joj je prijećeno.

Portal Analitika