Region

Dodik: Republika Srpska će biti samostalna država i to će u miru ostvariti

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik kazao je da "ne vjeruje u Bosnu i Hercegovinu, da je sklepana i da nikad nije imala šansu da uspije". 

Dodik: Republika Srpska će biti samostalna država i to će u miru ostvariti Foto: rtrs
Portal AnalitikaIzvor

On je za RTS kazao i da će Republika Srpska biti samostalna država, kao i da će to u miru ostvariti.

“Mi ne živimo u BiH kao državi, za nas je to nametnuta ljuštura, mi bismo željeli da budemo sa Srbijom – to je istorijska težnja našeg naroda”, poručuje Milorad Dodik, prenosi RTS. 

Iznio je stav i o "velikoj Srbiji", 

“Zašto bi to bio problem? Njihova paranoja, je li? Ja volim da bude velika i jaka Srbija i volim da budu okupljeni Srbi oko Srbije i želio bih jednog dana ako ne doživim bar da imam dovoljnu svijest kada budem odlazio na drugi svijet da će se srpski narod na ovim prostorima ujediniti”, dodaje Dodik.

Portal Analitika

Komentari (7)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
s saibaba_neregistrovani
29.04.2023. 09:21

Tako je,biće...Veoma brzo.

1
2
D Dodig_neregistrovani
26.04.2023. 06:38

Neka dodiG ne zajijeći se .. sto bi sa policijom na granice šumske nešto odusta od te namjere dodiG …

6
0
k kivivravedra_neregistrovani
25.04.2023. 20:29

Nego šta...istorijska želja vašeg naroda u Hrvatskoj bila je isto takova. Tri Srbije ili jedna velika. Pa pošto je glupo tri Srbije onda ispada da je najbolje jedna velika. Mirnim putem, kažeš Mile, pa kako, ako tako nešto izvedeš pada Nobelova za mir odmah. Bosnu ne možeš da podijeliš jer bi napravio više štete nego koristi. Ne bi ti dali Hrvati ne bi htjeli Bosanci ili bolje rečeno muslimani. Upamti Mile Turci čuvaju Bosnu onakovu kakova ona jeste unutar njezinih granica. To je da i amen. Kada je muslimani ne budu željeli onda će i Turci dići ruke od Bosne. Nikakav Putin ne može ti pomoći makar mu se i u stražnjicu cijeli zavučeš, ali teško bi bilo Mile veliki si, a on je mali , sitan. Ona vojska Vučićeva nije da sačuva mir već da mirno vašu ideju sprovede jer nije to tvoja ideja već Vučićeva. To je Vučićevo testiranje javnosti ati si samo njegov trbuhozborac ili bolje rečeno nitko i ništa, običan ratni profiter

14
2
H Hunter6
25.04.2023. 20:05

Hoce Dodo ako Bog da pod jednu sljivu!

14
3
p prviMaj_neregistrovani
25.04.2023. 19:26

Gedzo Dodiku,srbija će biti među dvije rijeke,od Save do Morave, Vojvodina ce biti podijeljena, SANDZAK već ide samostalno, Preševo ,Medveđa, Podujevo istoriski idu gde je bilo sve donprirodnih granica,

13
4
H Horizonti_neregistrovani
25.04.2023. 19:20

Ni Sandžak ne vjeruje u Srbiju. 😊

16
2
B Berlin1878_neregistrovani
25.04.2023. 19:53

Sandzak već razmišlja referendum da se ujedini i uđe u sastav Crne Gore ,jer je 95% stanovništva porijeklom iz stare CG

13
2