Ostalo

Divac: Đoković testerom sjekao rekete na OI

Izvor

Đoković je u meču za treće mjesto poražen od Huana Martina del Potra, a Divac je otkrio da je Novak poslije meča rekete isekao testerom!

- Poslije meča sam došao kod njega. Znate li šta je radio. Testerom je od muke sjekao sve rekete. To ne može neko koga ne interesuje rezultat. Njemu su glavni ciljevi ove godine bili Rolan Garos i Igre, rekao je Divac.

Pogledao me je i rekao: "Vlade izvini!", odgovorio sam, "Ništa nemoj da se izvinjavaš, ti si bio, sada si i bićeš šampion. Hoću da ti se zahvalim što si predvodio ekipu , što si igrao za medalju. Nisi uspio, sport je takav. Ali si veliki šampion". Nikad nisam vidio nekoga da ima takvu energiju da se bori za medalju i Srbiju. To je zarazno", dodao je Divac.

Predsjednik OKS i proslavljeni košarkaški reprezentativac ništa ne zamjera ni Đokoviću ni Miloradu Čaviću od koga se takođe o;ekivala medalja u Londonu.

- Ništa im ne zamjeram. Apsolutno ništa. Dali su sve, došli u situaciju da osvoje odličje. Bio sam na Čavićevoj trci. Sjetio sam se kroz šta je sve prošao. Imao je tešku operaciju leđa, a uspio je da se vrati i bude evropski šampion. I u Londonu je bio blizu", istakao je Divac- prenijeli su mediji u Srbiji.

Portal Analitika