Crna hronika

Među njima i sedamnaestogodišnjak

Deset osoba će krivično odgovarati zbog imovinskih delikata počinjenih u Podgorici

Službenici Regionlanog centra bezbjednosti „Centar“ su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili 13 krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta i procesuirali deset lica, saopšteno je iz Uprave policije.

Deset osoba će krivično odgovarati zbog imovinskih delikata počinjenih u Podgorici Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

“Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa slobode je lišen S.J. (43). On je, kako se sumnja, 21. septembra, upotrebom podesnog sredstva provalio u jednu kuću i otuđio srebrni nakit. S.C. (40) je lišen slobode zbog krivičnog djela krađa, a koje je izvršio 30. septembra na štezu butika „Đak sport“. On je, sumnja se, otuđio tri para patika. Podgorička policija lišila je slobode S.M. (19) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa. On je, kako se sumnja, 19. septembra, otuđio električni trotinet. Zbog krivičnog djela krađa u produženom trajanju, koje je izvršeno 1. i 2. septembra na štetu jednog lica, slobode je lišen D.Š. (32). On je, kako se sumnja, otuđio euro palete. Policija je lišila slobode S.A. (29) i S.M. (19) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo razbojništvo. Oni su, kako se sumnja, fizički napala oštećeno lice i upotrebom fizičke snage od njega otuđili tablet i novac. Slobode je lišen maloljetnik star 17 godina zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, a koje je izvršio na štetu jedne apoteke”, navode u saopštenju.

Pored toga,dodaju,krivična prijava u redovnom postupku podnijeta je protiv S.M. (19 ) koji se sumnjiči za krivično djelo teška krađa. On je kako se sumnja, 26. septembra, oštećenoj oteo mobilni telefon, koji je kasnije pronađen i vraćen vlasnici. 

“Protiv dva maloljetnika stara 17 godine policija je podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog izvršenih šest krivčnih djela teška krađa. Oni su, kako se sumnja, obijali vrata na pekarama, buticima i prodavnicama hrane”, zaključuju u saopštenju.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.