Politika

O situaciji u Nikšiću

Demokrate: Rukopis onoga što je jutros osvanulo na džamiji u Nikšiću, poznat svim građanima

Pošto je jučerašnji proizvod “Industrije zla crnogorskog podzemlja” imao falinku koja nije računala na Google street view, danas su se odlučili da ponovo pokrenu proizvodnju, i to u Nikšiću, saopštile su danas Demokrate.

Demokrate: Rukopis onoga što je jutros osvanulo na džamiji u Nikšiću, poznat svim građanima Foto: PA
Portal AnalitikaIzvor

“Razumije se – proizvodnju zla, mržnje, svađa, netolerancije, netrpeljivosti, jer su za posljednjih 30 godina pokazali da nisu sposobni za pokretanje bilo koje druge proizvodnje, osim za gašenje svake. I onda su rekli: daj šta daš, i mržnja može da posluži. Ali tu su u zabludi. Što im je mržnja služila, služila im je, više neće”, navodi se u saopštenju ove partije.

Rukopis onoga što je jutros osvanulo na džamiji u Nikšiću, dodaju, dobro je poznat svim građanima Crne Gore.

“Postali su žalosno predvidljivi. Svakog dana, mehanički ponavljaju iste radnje, rade X puta istu stvar, očekujući drugačije rezultate, a njih nema, pa nema. Sigurno im nije lako zbog toga. Iako su skrnavitelji sakralnih objekata kazna sami sebi, nadležni treba hitno da reaguju i počinioce ovih gnusnih djela hitno privedu licu pravde. Javnost s razlogom od njih očekuje hitnu reakciju”, zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Portal Analitika