Društvo

Demokrate osudile napad na Spasojevića: Ne smijemo dozvoliti da kriminal upravlja Crnom Goro

Demokratska Crna Gora, kako su kazali, najoštrije osuđuje jučerašnji napad na načelnika Istražnog zatvora, Predraga Spasojevića.

Demokrate osudile napad na Spasojevića: Ne smijemo dozvoliti da kriminal upravlja Crnom Goro Foto: Foto: Demokratska Crna Gora
Portal AnalitikaIzvor

"Ovakav kriminalni čin je, ne samo, nedopustiv, nego i ponižavajući za kompletno naše društvo i državu koja se kako vidimo još uvijek nije oslobodila kriminogenih struktura koje ni dan danas ne prezaju od ataka na službena lica koja obavljaju svoj posao odgovorno, hrabro i u skladu sa zakonom i Ustavom", poručile su Demokrate. 

Podsjećamo, u blizini ograde kuće načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića u mjestu Podanje u Danilovgradu bačena je eksplozivna naprava.

"Ne smijemo dozvoliti da kriminal upravlja Crnom Gorom, niti se smije dozvoliti da organizovane antisistemske grupe pokušavaju poslati zastrašujuće poruke poštenim i profesionalnim državnim službenicima, koji na svakom mjestu i u svim prilikama sprovode zakon u skladu sa očekivanjima i potrebama sistema i građana Crne Gore", navode Demokrate. 

Snaga i jačina države ogleda se, poručuju, u kvalitetnom radu njenih institucija i profesionalizmu državnih službenika, ali i u spremnosti državnih organa da zaštiti svakog građanina Crne Gore od izvršilaca ovakvih gnusnih djela.

"Zato počinioci ne smiju proći nekažnjeno. Apelujemo na nadležne državne organe da pod hitno reaguju i preduzmu sve zakonom predviđene mjere, kako bi zaštitile dignitet i obezbijedile sigurnost na radnom mjestu svim zaposlenim u ZIKS-u", zaključuju Demokrate. 

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
N Nency_neregistrovani
02.12.2022. 13:50

Može li više od ovoga što živimo,već dvije godine okoreli kriminalci u sprezi sa bradonjama SS?Dobro jutro,demokrate.,🙄🙃🤣🤣🤣

4
0