Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Demokrate DPS-u: Debakl koji ste doživjeli unio je nervozu u vaše redove, što se ogleda u nerezonskim potezima

Demokrate DPS-u: Debakl koji ste doživjeli unio je nervozu u vaše redove, što se ogleda u nerezonskim potezima

"Gospodo iz Opštinskog odbora DPS Herceg Novi, ništa se vi ne brinite, Crna Gora je vječna i najljepša država na Balkanu, a za nas i najljepša na svijetu", poručili su iz Opštinskog odbora Demokrata Herceg Novi.

Demokrate DPS-u: Debakl koji ste doživjeli unio je nervozu u vaše redove, što se ogleda u nerezonskim potezima Foto: Foto: Demokratska Crna Gora
Portal AnalitikaIzvor

"Ali vaše carstvo kao što vidite nije vječno i tome je srećom po Crnu Goru i sve nas u njoj došao kraj. Vidjeli ste kako izgledaju skupovi u organizaciji Demokrata, a vidjeli smo i Vaše, ali za razliku od Vas, naš predsjednik i funkcioneri partije nijesu bježali i skivali se od naroda", naveli su u saopštenju.

Oni DPS-u poručuju da "izađu pred građane, pogledaju ih u oči, upute izvinjenje i reformišu se i pred institucijama Crne Gore odgovaraju za ono šta su učinili."

"To je jedini ispravni put, jer ako nastavite kao do sad, na protestima koje organizujete neće biti više od nekoliko stotina građana. Debakl koji ste doživjeli na svim izborima prethodnih dvije godine unio je vidnu nervozu u vaše redove, što se ogleda u nerezonskim potezima koje povlačite, a sve će vam biti jasnije i sjutra i u bliskoj budućnosti kad nestanete sa političke scene", poručile su Demokrate Herceg Novi.

DPS: Katić da se izvini građanima Herceg Novog i Crne Gore
0
DPS: Katić da se izvini građanima Herceg Novog i Crne Gore
07.11.2022 13:34

 

Portal Analitika